Shimano Soare BB s76ul-s 0.5-5 gr LRF KAMIŞ = 3500 lira
Bir kaç kez kullandım kırık çatlak herhangi bir tamir mevcut değil.
Shimano Sustain AX 3-15GR 2.40M Light Spin Kamış = 3250 lira
Bir sezon kadar kullandım. temiz durumda. forumdan akif abi @reelmaster 'den aldım.
Daiwa Ballistic LT3000D-CXH Spin Makine = 3500 lira
2 sezon kadar istanbulda kullandım. bakımlarını forumdan akif abi yaptı. temiz durumda. bakımdan sonra tekrar kullanmadım. ipsiz verilecektir.
Okuma RTX-40 Spin Makine = 1350 lira
2. el aldım. aldığımdan beri hiç kullanmadım. ipsiz verilecektir.
Shimano Stradic Ci4+ 1000HG + Yedek Kafa = 3500 lira
Makina temiz durumda kozmetik kusurları mevcut. bakımlarını yine akif abiye yaptırdım.üstünde momoi oshikage 0.05mm ip mevcut. yedek kafayla beraber satılacak.
Spro Fish Grip (LRF) = 300 lira
Kargo yapmak istemiyorum. Ka

mışlar için çok güvenilir olmuyor. Anadolu yakasındayım şuraya gel burada buluşalım istemiyorum vaktim yok hafta içi akşam 6'dan sonra konum atarım gelip bakarsınız incelersiniz işinize geliyorsa alırsınız.Kimse kimsenin vaktini çalmasın. Herhangi bir güven probleminiz olursa @reelmaster akif abiden referans isteyebilirsiniz.. Pazarlıksız son fiyat ve takas yapılmayacaktır.
HERKESE İYİ FORUMLAR
Bir kaç kez kullandım kırık çatlak herhangi bir tamir mevcut değil.
Bir sezon kadar kullandım. temiz durumda. forumdan akif abi @reelmaster 'den aldım.
Daiwa Ballistic LT3000D-CXH Spin Makine = 3500 lira
2 sezon kadar istanbulda kullandım. bakımlarını forumdan akif abi yaptı. temiz durumda. bakımdan sonra tekrar kullanmadım. ipsiz verilecektir.
Okuma RTX-40 Spin Makine = 1350 lira
2. el aldım. aldığımdan beri hiç kullanmadım. ipsiz verilecektir.
Makina temiz durumda kozmetik kusurları mevcut. bakımlarını yine akif abiye yaptırdım.üstünde momoi oshikage 0.05mm ip mevcut. yedek kafayla beraber satılacak.
Spro Fish Grip (LRF) = 300 lira
Kargo yapmak istemiyorum. Ka

mışlar için çok güvenilir olmuyor. Anadolu yakasındayım şuraya gel burada buluşalım istemiyorum vaktim yok hafta içi akşam 6'dan sonra konum atarım gelip bakarsınız incelersiniz işinize geliyorsa alırsınız.Kimse kimsenin vaktini çalmasın. Herhangi bir güven probleminiz olursa @reelmaster akif abiden referans isteyebilirsiniz.. Pazarlıksız son fiyat ve takas yapılmayacaktır.HERKESE İYİ FORUMLAR
Son düzenleme: