LRF VE SPİN İÇİN BU KAMIŞ ALINIR MI?

maskot321s

Üye
Tepki
43
Ödül
23
Abilerim herkese merhaba, şuanda lrf için daiwa crossfire mini 1.80 cm kamış, makine olarak da daiwa Okuma alaris kullanıyorum. Fakat farkettim ki kamışın atış erimi cok kısa kalıyor, 1-3 gram arası jig kullanıyorum. İlerleyen zamanda spin de denemek istiyorum ondan dolayı şöyle bir kamış buldum. fakat yorumları olmadığı için kararsız kaldım sizce bu markanın kamışı hem spin hem lrf için kullanışlı olur mu? Yedek ucuda olduğundan dolayı fiyatı bana ekonomik geldi.

(link)

Bu kamıştan olumlu mesajlar alırsam,hem spin hem lrf de beni zorlamayacak makine tavsiyeniz var mıdır?

Merhaba Murat yorumlar olumlu gibi ama pek kullanmamışlar gibi (link) , benim sepetimde de var bu kamış fiyatına göre çok uygun gözüküyor , ryuji kamışlar ile ilgili söyle bir şikayet var zamanla kamışım karbon yapısının çok esnediği ama bu seride değil eski serilerde vardı bu şikayetler , makina olarak bunu tavsiye ederim (link) , ben kendime 3000 liğini aldım fiyatına göre güzel makina.

Son düzenleme:
Evet abi şuanda inceledim makine ağırlığıda uygun gözüküyor. kamışı da sanırım satın alıp deneyeceğim, yedek ucu olması cezbediyor 🙂)

Evet abi şuanda inceledim makine ağırlığıda uygun gözüküyor. kamışı da sanırım satın alıp deneyeceğim, yedek ucu olması cezbediyor 🙂)
Yalnız makina orada yazılandan biraz daha ağır olablir , ben 3000 liği aldım 225 gr yazıyordu 242 gr çıktı bilgin olsun.

Alıp denemekte fayda var bu fiyata hem lrf hem spin olarak iş yapacak ama dikkat etmekte fayda var tabi lrf kamışın en üst halkasını cok kırdım

Yalnız makina orada yazılandan biraz daha ağır olablir , ben 3000 liği aldım 225 gr yazıyordu 242 gr çıktı bilgin olsun.
Selamlar. 4 gün önce aldım kamışı. (bu başlıktan gaza gelerek aldım hemde ihtiyacım yoktu ) 🙂 iyi ki almışım dediğim ender ürünlerden çıktı. 21 gramlık uçla kullanıldığında orta yumuşaklıkta (serte yakın) 2-12 gramı taktığımda net olarak kamış KUDOS LİGHT LRF kamışına bürünüyor. ucu çok yumuşak . bu arada okuma alaris 20 ve alaris 30 la denedim. atış mesafeleride tatmin edici seviyede. fiyat olarak bakıldığında indirim kuponu falanı filani 940 tl ye geldi. baktığınız zaman bu fiyata 2 uçlu çift iş görebilecek başka bir kamış yok gibi.
gerçekten iyi ki almışım. Vesile oldunuz. Teşekkür ederim ayrıca.

Hayırlı olsun , kazasız kullanmak nasip olsun , belli bir süre kullandıktan sonra da yorumlarınızı yazarmısınız ryuji kamışlarda zamanla ayni performansı vermiyor diye şikayetler var.

Hayırlı olsun , kazasız kullanmak nasip olsun , belli bir süre kullandıktan sonra da yorumlarınızı yazarmısınız ryuji kamışlarda zamanla ayni performansı vermiyor diye şikayetler var.
Benimde aklıma o takıldı aslında. zamanla bi esneme problemi yada başka türlü birşey olurmu acaba.
boğazda çapariye çıktığımda bu kamışıda götürücem boşa atçek yapmak için . belki ilk başlarda sinyal verir nasıl bi ürün olduğuna dair.

iki disiplinede uygun deil bence ,21 gr civarı sahte atacaksınız o kamış bayılır,mecbur 11 gr 15gr sahtelere yöneliceksiniz yine erim düşecek ruzgarlı havalarda ,lrf deseniz 2 gr altına inemeyeceksiniz ki 2 gr da hissayat varmı onuda denemek lazım ,yeri geliyor 0.8 gram 0.6 gramlara iniliyor lrf için ,ayrıca spin için boyuda kısa 2.40 istanbulda tercih edilmez pek.bu söylediklerimin hepsi istanbul için başka lokasyonlarda işler değişir tabi.2 disiplinide yaparsınız ama nasıl yaparsınız mesele orda

Back