Alınmış alınmıştır hayrını görün trofesi bol olsun daha önce bir konuya yazdığımı tekrar yapıştırayım

Çubuklu feribot iskelesi yanı ( yakın zamanda tekne tonozu attılar av yapmadım ama eskiden yokladığım meralardan biriydi )
Çakalburnu ( Lüfer zamanında balık buraya kıyılar , ayrıca eşkina ve iskorpit avı için de denenebilir bir yerdir )
Ajia otel yanı ( yine istavrit için arada denediğim meralardan biri , iskorpit döneminde çok bol iskorpit çıkar )
Kandilli parkı sağ taraf ( bazı dönemlerde carolina ile eşşek istavriti yapar , bu sene lrf ile de dişli avı yapıldı )
Kandilli iskelesi sol taraf ( Sürpriz avlara açık bir mera ara ara yoklamak gerekir )
Kandilli yalı önü ( müthiş akıntılı bir meradır dişli zamanı kavgası kıyameti bol olur yılın çok kısa bir dönemi kamış kanırtan istolar çıkar )
Vaniköy parkı ( Meşhur bir meradır anlatmaya gerek yok )
Kuleli kayalar dan başlayarak camiye kadar olan kısım ( Meşhur meralardan biri yine anlatmaya gerek yok )
Beylerbeyi camiönü ve iskele yanı ( dişli döneminde dişli , bazı dönemler de istavrit yapar )
Paşalimanı ( genelde mera değişirken bir uğrayıp olta attığım bir yer zaman zaman güzel istavrit avları yapmışlığımız var )
Üsküdar burası birkaç başlık altında değerlendirilmesi gereken bir yer ;
Turyol iskelesi gemi araları ( burda gemi park etmeden boşluk bulunursa güzel avlar yapılıyor
Deniz taksi ( sürpriz avlara açık bir mera dönem ve zamana göre balık hedefi değişir )
Kuş konmaz cami önü ( sürpriz avlara açık bir yer daha )
İstanbul yazısının önü ( deniz taksi ile Cami arası ) sürpriz avlara açık denene bilir yerler
Kız kulesi karşısı ( yol inşaatından kaynaklı bir süredir av yapamıyoruz balık da tam oturmadı oturursa eski günlerine döner diye ümid ediyoruz
Kız kulesi sonrası kayalar(sürpriz avlara açık denenebilir yerler )
Kadıköy hattının cahiliyim av yapmadım keşif yapmadım gezmek lazım araç ile giriş çıkış zor olduğundan bizim için hala kapalı kutu
Maltepe cevahir otel önü ve civarı ( sürpriz avlara açık birçok noktasında kumluk taşlık alanlar olan yerler ara ara deneriz )
Kartal (koçtaş önü ve civarı ) yine bilinen bir mera sürpriz avlara açık :
Pendik monica cafe ve civarı ( sürpriz avlara açık denenebilir yerler )
Takvim olarak şuna Üsküdar tarafları tek tük iri istavrite denk gelebileceğiniz bir yer zaten mutlaka elinde lrf çubuğu belinde çanta gezen birilerine denk gelirsiniz..