Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LRF yardım

GURKANKALKAVAN

Aktif Üye
Adı
GÜRKAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
bide yoğun mangal kokusu ekleniyor yazları. bostancı sahilden kartala doğru içi boş ekmek yiye yiye yürüdüğünüzde gün sonunda 2 kilo et yemiş gibi oluyorsunuz en temizinden.

E

Erden Eren

Misafir
Gürkan hocam Cevahir'in çaprazındaki, İETT duraklarının oradaki geniş, ferah parktan karşı kaldırıma bakıyorum yazları.
Sol taraf mübarek eylem alanı ve polis sanki gazla müdahale etmiş gibi. Hem yüzlerce belki binlerce insan ve göz gözü görmüyor o derece yoğun bir mangal dumanı. Sonra 300 metre sağ tarafa Dolgu Alanı'na bakıyorum ve bisiklet yolu, yürüyüş yolu, koşu yolu hepsi nizam içerisinde, bir tane mangal dumanı yok.

erectus

Yeni Üye
Adı
Doğukan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Alınmış alınmıştır hayrını görün trofesi bol olsun daha önce bir konuya yazdığımı tekrar yapıştırayım :)
Çubuklu feribot iskelesi yanı ( yakın zamanda tekne tonozu attılar av yapmadım ama eskiden yokladığım meralardan biriydi )
Çakalburnu ( Lüfer zamanında balık buraya kıyılar , ayrıca eşkina ve iskorpit avı için de denenebilir bir yerdir )
Ajia otel yanı ( yine istavrit için arada denediğim meralardan biri , iskorpit döneminde çok bol iskorpit çıkar )
Kandilli parkı sağ taraf ( bazı dönemlerde carolina ile eşşek istavriti yapar , bu sene lrf ile de dişli avı yapıldı )
Kandilli iskelesi sol taraf ( Sürpriz avlara açık bir mera ara ara yoklamak gerekir )
Kandilli yalı önü ( müthiş akıntılı bir meradır dişli zamanı kavgası kıyameti bol olur yılın çok kısa bir dönemi kamış kanırtan istolar çıkar )
Vaniköy parkı ( Meşhur bir meradır anlatmaya gerek yok )
Kuleli kayalar dan başlayarak camiye kadar olan kısım ( Meşhur meralardan biri yine anlatmaya gerek yok )
Beylerbeyi camiönü ve iskele yanı ( dişli döneminde dişli , bazı dönemler de istavrit yapar )
Paşalimanı ( genelde mera değişirken bir uğrayıp olta attığım bir yer zaman zaman güzel istavrit avları yapmışlığımız var )
Üsküdar burası birkaç başlık altında değerlendirilmesi gereken bir yer ;
Turyol iskelesi gemi araları ( burda gemi park etmeden boşluk bulunursa güzel avlar yapılıyor
Deniz taksi ( sürpriz avlara açık bir mera dönem ve zamana göre balık hedefi değişir )
Kuş konmaz cami önü ( sürpriz avlara açık bir yer daha )
İstanbul yazısının önü ( deniz taksi ile Cami arası ) sürpriz avlara açık denene bilir yerler
Kız kulesi karşısı ( yol inşaatından kaynaklı bir süredir av yapamıyoruz balık da tam oturmadı oturursa eski günlerine döner diye ümid ediyoruz
Kız kulesi sonrası kayalar(sürpriz avlara açık denenebilir yerler )
Kadıköy hattının cahiliyim av yapmadım keşif yapmadım gezmek lazım araç ile giriş çıkış zor olduğundan bizim için hala kapalı kutu
Maltepe cevahir otel önü ve civarı ( sürpriz avlara açık birçok noktasında kumluk taşlık alanlar olan yerler ara ara deneriz )
Kartal (koçtaş önü ve civarı ) yine bilinen bir mera sürpriz avlara açık :
Pendik monica cafe ve civarı ( sürpriz avlara açık denenebilir yerler )
Takvim olarak şuna Üsküdar tarafları tek tük iri istavrite denk gelebileceğiniz bir yer zaten mutlaka elinde lrf çubuğu belinde çanta gezen birilerine denk gelirsiniz..
Çok teşekkür ederim

İsmail Öz

Daimi Üye
Adı
İsmail Ö.
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Kullanacağınız silikon da önemli. Isome ve ecogear çatal kuyruktan şaşmayın