umitdulger
Daimi Üye
Bende dusuk sarimli, hafif bir makine arayisi icindeyim.. kamis isini hallettim.. birkactane de kokulu yem aldim mi tamamdir..
Kullanacağınız kamış hangisi ve makine için bütçeniz nedir?
Bende dusuk sarimli, hafif bir makine arayisi icindeyim.. kamis isini hallettim.. birkactane de kokulu yem aldim mi tamamdir..
Mecburen firenlemek zorunda kaldım kendimi🙂 para yok😛😛
Major Craft X-ride T762 0.5-8 gram kamis, butce belirlemedim ancak cok yukarilara cikmak istemiyorum..Kullanacağınız kamış hangisi ve makine için bütçeniz nedir?
@umitdulger Senin kadar vahim bir duru yok bende🙂 Hepsinden bir iki paket aldım. Yaza doğru su üstü alırım tamamlarım gibi. Su üstünde yorumlara açığım. Başlangıç için öneri alabilirim🙂🙂
Major Craft X-ride T762 0.5-8 gram kamis, butce belirlemedim ancak cok yukarilara cikmak istemiyorum..
185 gram exist (3000) ve 195 gram vanquish (3000) var elimde, 170 gram civari bir makine olursa 1000 ya da 2000lik saniyorum ki isimi gorur.. exceler ve legalis o kadar hafif degil diye biliyorum.. soare’nin ci4 modeli hafif ancak fiyat olarak yuksek, devir konusu eger onemli degilse secenekler artiyor aslinda, az kurcalayayim bakayim neler neler var 🙂Yanlış hatırlamıyorsam kamış 80 gr civarında olması lazım. Dengeli bir takım için 170-180 gr civarı bir makine ideal olacaktır.
Makine olarak o ağırlıklarda okuma inspira, okuma helios, (okuma'da bu aralar yüzde 15 indirim var) daiwa lt exceler, daiwa lt leaglis gibi modellere bakabilirsiniz. Fiyat yükseltirseniz de shimano stradic ve shimano soare düşünebilirseniz. Sarım konusuna çok takılmayın. Bir kaç av sonra sarım hızı zaten siz ayarlamaya başlayacaksınız hedef balığa göre.
İkisini sepete ekledim🙂🙂🙂WTD aksiyonu ile kullanacaksanız sea horse'un ex fortuna modeli var 7.8 gr ağırlığa sahip ve güzel avları olan bir sahte.
Popper olarak düşünüyorsanız ben en iyi verimi poco poco ile aldım.
185 gram exist (3000) ve 195 gram vanquish (3000) var elimde, 170 gram civari bir makine olursa 1000 ya da 2000lik saniyorum ki isimi gorur.. exceler ve legalis o kadar hafif degil diye biliyorum.. soare’nin ci4 modeli hafif ancak fiyat olarak yuksek, devir konusu eger onemli degilse secenekler artiyor aslinda, az kurcalayayim bakayim neler neler var 🙂