emironline
Yeni Üye
- Tepki
- 10
- Ödül
- 5
Hayirli olsun
Teşekkürler sizin takım nedir tam olarak
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayirli olsun
Hocam üsküdardaki ve beşiktaştaki yer tam olarak neresi 🙂 Beşiktaş iskeledekise orada ben çapari atıyordum 50gram ile sıyırtma ile alıyordum ama epey uzaga atılmalı lrf okadar yollayamam diye düşünüyorum.
Üsküdar' da ki Beşiktaş iskelesine sırtınızı verip sola doğru yürüdüğünüzde boğaz turu yapan teknelerin bir terminali var. Onu geçince teknelerin beklediği bir alan var çocuk parkına gelmeden. Tam oradan güzel istavrit alıyorlardı Cuma akşamı.
Konu başlığında da belirtildiği gibi LRF 🙂 Kendim de sadece LRF avları yapıyorum ve paylaşıyorum. Akıntıyı bilmiyorum, sadece oradan alanları gördüm LRF ile. Çok uzağa atmadığınızdan ve çok dibe gitmediğinden akıntı olsa da fazla etkilemez. Ancak acemiyseniz oradan atmanızı tavsiye etmem. Gemi halatları, gemiler, gelen geçenler oluyor takılma ihtimali yüksek. Öncelikle daha açık alanlarda tecrübe edinin derim.
geçen hafta büyükçükmeceden lrf ile aldıklarımız ayrıca ispari ve istavritte aldık
Wily nash 1-10
Okuma ar 20
Başlangıç için fp bir ürün oluşturduk bakalım 🙂
biri lapin diğeri minekop balığı ispariler küçük boylarda genellikleİspari balığına nedense bana çekici geliyor.Kac cm boydu ?
O tuttugunuz baliklarin cinsi Ilk defa gordum bana gelse zehirli sanar atarim.
Buyukcekmecenin ne tarafi uygun ?
Tebrik ederim.