LRF'ye mi başlasam :)

Eger mera musaitse lrf inanilmaz keyifli oluyor.. Bos donmezsiniz hem, her seferinde balik aldiriyor lrf.. Ayrica spin'e gore de daha az masrafli 🙂
30 dk da 7 silikon kuyruğu kaybettim... Benim kesen avların 6-7 saat olduğu düşünülürse bana at çekten daha fazla masraflı olur sanırım 🙂 Bu gittiğimiz merayı pek boş döndürecek bir yere benzemiyor fena LRFlik balıklar var... Ki ben üstünde olduğum kayanın 3-5 metre sağına soluna attım... Denenecek çok yer vardı...

Abi istavrit caparisinden sok kostegi onu silikonun icinden gecir jighead e bagla 🙂 foca da bildigin hesap kitapla avlandim bu allahsizlar yuzunden ben.

30 dk da 7 silikon kuyruğu kaybettim... Benim kesen avların 6-7 saat olduğu düşünülürse bana at çekten daha fazla masraflı olur sanırım 🙂 Bu gittiğimiz merayı pek boş döndürecek bir yere benzemiyor fena LRFlik balıklar var... Ki ben üstünde olduğum kayanın 3-5 metre sağına soluna attım... Denenecek çok yer vardı...
Abdullah abi kayış balıkları var mı sizin orada antalyada kayış balıkları çok var onlar hemen kesiyorlar silikonu. (Antalyada kayış balığına gümüş balığı diyorlar gümüş renkli oldukları için)

Abdullah abi kayış balıkları var mı sizin orada antalyada kayış balıkları çok var onlar hemen kesiyorlar silikonu. (Antalyada kayış balığına gümüş balığı diyorlar gümüş renkli oldukları için)
Hiç bilmiyorum Fatih duymadım da ... Videodaki silikondan sonra Kullandığım silikonlar (link) bunlar... Hepsininde sadece aksiyon alan kuyruk kısmı yoktu...

Böyle bir merada LRF yapılmazdı off diyorum.
3. atışta videodaki geldi bir kaç atış sonra kuyruk gitti... Yukarıda linklediğim silikonlardan taktım... 3 lü köstekli şekilde... Her atışta bir kuyruk gitti 🙂 Sonra hepsini değiştim yine aynı şey oldu... SOnra değiştirmeye üşendim o şekilde kullandım... O halde bile 2 hanos geldi... Sanırım LRF için çok güzel bir meraydı... Zaten gecede dip yemlerini hiç rahat bırakmadı küçük balıklar....

Back