LRF'ye mi başlasam :)

Abdullah abi o merada, durduğun hata... eminim senin tecrübelerin ve silikonlarınla süper avlar gerçekleştirirsin, bunu videoya almakta çok keyifli olur sürekli bir aksiyon olacak çünkü.

Abdullah abi o merada, durduğun hata... eminim senin tecrübelerin ve silikonlarınla süper avlar gerçekleştirirsin, bunu videoya almakta çok keyifli olur sürekli bir aksiyon olacak çünkü.
GÜndüz avı videolarını izlemeyi seviyorum... Çünkü balığın yakalanış anı keyif veriyor... Bir dahakine daha hazırlıklı gidip daha fazla aksiyon çekerim inşallah...

rast gele abdullah hocam hep eğlencedesin manzarada mükemel kendine iyi bak selamlar saygılar...
Teşekkürler Sinan... Sana da rast gelsin... Oltanın ucu boş kalmasın 🙂

İğnesi çıkarılmış mini jig... (link) İğnesi yanımda değildi... Yoksa silikonların kuyrukları götüren canavarları da yakalardım 🙂

Abdullah abi senin avlak 10 numero gözüküyor oralarda nasıl Levrek kaynamaz :S
Niyet levrekti aslında Fatih... Bu avlak çok büyük bir koyun en dibi... İçerde bol miktarda balık çiftliği var... Levrek var ama belki bana denk gelmedi... Belkide sahte seçimlerim yanlıştı bilemiyorum... Belki bir kaç hafta denersek birşeyler çıkabilir... İlk avlak denmesinde balık alsam zaten şaşardım 🙂

Back