Lüfer İçin Kaşık Yapımı (Resimli Anlatım)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OnuR67
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geri dönüşüm güzel, ortaya çıkan ürün çok daha güzel. Umarım istediğin balığı alırsın. 😉

Güzel görünüyor bence iş yapar tebrikler ellerine sağlik paylaşim içinde teşekkürler

Tebrikler bende çok beğendim. Bize yeni fikirler verdiniz

Görünüm olarak çok hoş olmuş bencede iş yapar, emeğinize sağlık .
Çok teşekkürler arkadaşlar,

Tebrikler Onur
Çok güzel bir çalışma yapmışsın.
Üstelik atık malzemenin değerlendirilip ürün haline gelmesi daha da güzel.
Umarım lüferler de beğenir.. 🙂

Onur abi elinesağlık on numara olmuş.
Bence 10 cm boyunda ve yıldırayınknden daha ince slim yap.
Balık alma ihtimali çok yüksek.

Cok guzel olmuslar lakin kızmassan, aklıma gelen o malzemeler cok yumusaktır hamur gibi balik bindigi zaman vermis oldugunuz sekil(egim) balıgın yükünden sebep tekrar eski formunu alacaktir yani her atıs sonrasi tekrar egip bükmek gerekecektir siz nedersiniz?

Cok guzel olmuslar lakin kızmassan, aklıma gelen o malzemeler cok yumusaktır hamur gibi balik bindigi zaman vermis oldugunuz sekil(egim) balıgın yükünden sebep tekrar eski formunu alacaktir yani her atıs sonrasi tekrar egip bükmek gerekecektir siz nedersiniz?
Teşekkürler Özcan abi
Estağfurullah ne kızması, elimde kullandığım yıldırayın kendi kaşıklarından daha sert bi malzeme, yazdığınız kadar yumuşak değil.

Mastarla balıksırtı, bel verirken bile zorladı beni, balık bindiğinde şeklinin değişeceğini sanmıyorum.

Hımmm iyiymis tamam ozaman sert hamurdan olanlardan dedigimin aksi ise sevindim bende denicem esegin aklina karpuz kabugu getirdin simdi 🙂

Hımmm iyiymis tamam ozaman sert hamurdan olanlardan dedigimin aksi ise sevindim bende denicem esegin aklina karpuz kabugu getirdin simdi 🙂
Tadilat yapan ustaya ne olduğunu sorduğum da bana, taşıyıcı C tavan profili dedi, belki dediğiniz gibi daha sert bir hamur olabilir.
Ozaman sizin çalışmanızıda bekliyorum. Kolay gelsin

Back