Lüfer İçin Kaşık Yapımı (Resimli Anlatım)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OnuR67
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cok guzel olmuslar lakin kızmassan, aklıma gelen o malzemeler cok yumusaktır hamur gibi balik bindigi zaman vermis oldugunuz sekil(egim) balıgın yükünden sebep tekrar eski formunu alacaktir yani her atıs sonrasi tekrar egip bükmek gerekecektir siz nedersiniz?
Valla Onur 'u bilmem ama her seferinde duzeltmeyi gerektirecek balık binsin de ben her seferinde düzeltmeye razıyım 🙂
Onur rapala dan sonra şimdi bir de kaşık mı yaptın, valla helal olsun (Bravo simgesi) 🙂

Benim de sana tavsiyem, hava açık ve güneşli ya da parçalı bulutlu ise kaşığa hiç bir şey yapistirmadan at, petekli dokusu olan bir malzemeden yaptığın için, ışığı çok güzel yansıtır bence

Bu konuları görünce çok mutlu oluyorum, çevremde de benim gibi düşünen insanların varlığından haberdar olmak çok güzel.

Her ne kadar aile içerisinde veya bazı arkadaş ortamlarında bu tarz şeyleri anlatmaya çekinsem bile yinede bu tarz şeyler ile uğraşıp bir şeyler üretmek veya üretmeye çalışmak benim hoşuma gidiyor.

Çok güzel bir çalışma olmuş, bereketli olsun inşallah.

S.a. Onur eline sağlık çok güzel görünüyorlar bence dişli alman sorun olmayacaktır şayet kullandığın materyalin yumuşak kalabileceğine dair şüphen varsa her iki uçtaki misina ve iğne lerin takıldığı bölümleri materyalın dayanıklık durumuna göre ateş üstünde hafifçe korlaştırıp hemen suya daldırırsan materyal oldukça sertleşecektir..
Selam Cihan Abi

Tavsiyen için teşekkür ederim, problem yaşarsam hemen uygularım

Valla Onur 'u bilmem ama her seferinde duzeltmeyi gerektirecek balık binsin de ben her seferinde düzeltmeye razıyım 🙂
Onur rapala dan sonra şimdi bir de kaşık mı yaptın, valla helal olsun (Bravo simgesi) 🙂

Benim de sana tavsiyem, hava açık ve güneşli ya da parçalı bulutlu ise kaşığa hiç bir şey yapistirmadan at, petekli dokusu olan bir malzemeden yaptığın için, ışığı çok güzel yansıtır bence
Teşekkürler Uğur Abi

Elimdeki malzemeleri değerlendiriyorum işte artık aklımıza ne gelirse

Dediğin gibi yaparım. Dediğin gibi tırtıklı dokusu suda harika gözüküyor

Bu konuları görünce çok mutlu oluyorum, çevremde de benim gibi düşünen insanların varlığından haberdar olmak çok güzel.

Her ne kadar aile içerisinde veya bazı arkadaş ortamlarında bu tarz şeyleri anlatmaya çekinsem bile yinede bu tarz şeyler ile uğraşıp bir şeyler üretmek veya üretmeye çalışmak benim hoşuma gidiyor.

Çok güzel bir çalışma olmuş, bereketli olsun inşallah.
Çok teşekkürler Gazi Abi

Aynı düşüncede olmak beni mutlu etti. Sizden ricam lütfen hiç kimseden ve ortamdan çekinmeyin. Mesala aklınızda ki şeyleri özgürce burada paylaşabilirsiniz.

Selamun aleykum. Öncelikle elinize sağlık. Kaşıklar çok güzel olmuş ... Tapatalka yeni üye olduğum için tam olarak nereye yazmam gerektiğini bilemedim sıkıntımı. Ben Bursa iline yeni taşındım. Bursada hem tatlı suda hemde denizde balık tutmak istiyorum. Kamış ve makine konusunda tavsiyede bulunabilecek kimse var mi ???

Selamun aleykum. Öncelikle elinize sağlık. Kaşıklar çok güzel olmuş ... Tapatalka yeni üye olduğum için tam olarak nereye yazmam gerektiğini bilemedim sıkıntımı. Ben Bursa iline yeni taşındım. Bursada hem tatlı suda hemde denizde balık tutmak istiyorum. Kamış ve makine konusunda tavsiyede bulunabilecek kimse var mi ???

Aleykümselam Hoş Geldiniz.

Bu başlık altında sorunuza cevap alamayabilirsiniz,
öncelikle (link) bölümünden kendinizi tanıta biilir,
ardından (link) başlığı altında
kamış ve makina konusunda tavsiyeleriniz alabilirsiniz. Teşekkürler

Süper olmuş bence kesin yakalar, şimdiden rastgelsin..🙂

Back