Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lüfer

Kaan gbft

Üye
Adı
Kaan gökırmak
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Boğazda lüfer için popperla 50 metre yeterli mi
Görüşlerinizi bekliyorum

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
Boğazdan popper ile lüfer tutana daha şahit olmadım hocam

omer42

Aktif Üye
Adı
ömer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Boğazda popper değil merasına göre sinking veya floating 11-13 cm arası bir rapala edinip 25 metre atabilirsen yeterli olacaktır ve muhtemelen balığı kıyıya 10 metre yakında alacaksın :)

Kaan gbft

Üye
Adı
Kaan gökırmak
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Önerebileceğiniz bir rapala var mı
Ve popperla boğazda balık tutulur mu tutulursa ne tutulur?

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
Önerebileceğiniz bir rapala var mı
Ve popperla boğazda balık tutulur mu tutulursa ne tutulur?
Hocam boğazda hiç popper atmayı denemedim dediğim gibi deneyeni de görmedim belki ön yargı da olabilir fakat genelde boğaz dalgalı ve akıntılı olduğu için popper ile av yapmaya uygun olduğunu düşünmüyorum belki daha iç kısımlar kartal , pendik tarafları olabilir diycem ama oralarda da yine hafif dalga aksiyon vermeyi zorlaştıracaktır diye düşünüyorum..

Sahte öneri kısmına gelirsek direk şu marka şu model demek ne kadar doğru olur bilmem sonuçta bu iş bütçe işi benim kullandığım skor yaptığım sahtelerin bir kısmını yazayım siz onlara yada piyasadaki muadillerine bakın.
* Zipbaits surf driver 110s
* Shimano Silent Assasin 129f
* Maria tight slalom ( ben muadil olan sea horse markasınınkileri kullanıyorum )
*duo realis jerkbait 120s ( benim de listemde olan bir sahte balık az kıpırdansa alacağım :D )
bunlar dışında illaki başkaları da sahte ekleyen olacaktır fakat ben son 2 senedir 1 sahte kutusuna indirgemiş bulunuyorum sahte sayısını çok fazla çeşitli maket çok balık almadığı gibi ava gittiğimde de onu mu atsam bunu mu atsam karmaşasına sebebiyet veriyor..

Bir diğer konuda ışığı görmeden spine şuan için 1 tl yatırım yapmam her geçen sene bir önceki seneyi mum ile aratıyor ..