İnternetten havanın düşeceğine inanarak ormanlı sahile gittik lakin 40 gram lık jig bile çalışmadı bari biraz turnada keyif yapalım dedik bizim gibi düşünenler de çokmuş kısa sürede alacağımızı aldık rabbime çok şükür
teşekürler turnanın keyfi bi başka oluyor aman kaçarsa kaçsın biraz fazla şans tanıyorum 10 15 metre kala biraz serbest bırakıp ağzındaki rapalayı atma hareketleri havaya fırlayıp ters dönnüp kafa sallaması mes ediyor kıyılatıp tekrar uzaklaşmasına müsade edipyaşama isteği olup olmadıgına bakıp alıyorum 8 ,10 tanesini saldımTebrikler , balığın cinsinden çok o zevki yaşamak önemli.
teşekürler her bir türün ayrı bir keyfi oluyor encok lambukayı merak ediyorumTebrikler .Her 2 turde cok saldirgan baliklar ve av keyfi muhtesem.
teşekürler akif abi sizin orlarda lüfer durumu nasıl bu aralar vaktin olmuyormuOrhan tebrikler. Boş dönmemiş sin nasibini almışsın, daha ne olsun ..
Orhan balık hem çok hem de hareketli ama vicdani limitlerin altında.. 14 dişli tutup 12 sini salmak zorunda kaldım... 145 lik sahteye bile 17-18 cm lik yavrular atlıyor malesef. 30 üstü olmadıkça alı koymak istemiyorum.teşekürler akif abi sizin orlarda lüfer durumu nasıl bu aralar vaktin olmuyormu