Lüfer'lerin gecesi..

Harika balıklar cahit abi, boğazın hakkını sonuna kadar veriyosun, diğer arkadaşlarında bu zevki yaşaması için her zaman elinden geleni yaptın, yapıyosunda, Afiyet bal şeker olsun sana 👍

erken kalkan balığı alır 🙂 tebrikler cahit abi, kendolar gerçekten harika 2-3 rengi var benimde alacağım

Bundan hiç şüphem olmadı Cahit ağabey, balığın mundar gitmemesi için herşeyi yaptığına eminim 🙂

O dili öğrenmek zaman ister, sabır ister, sebaat ister, sevgi ister, saygı ister...İşte bunları yapabilene deniz ana elinden geldiğince cömert davranır

Bunları, layıkıyla yapabilen nadir insanlardansın Cahit ağabey 👍👍👍

Teşekkürler ediyorum Süleyman.Tek bir cümle ile özetlemişsin,söylemek istediğimi.Ders gibi...

Harika balıklar cahit abi, boğazın hakkını sonuna kadar veriyosun, diğer arkadaşlarında bu zevki yaşaması için her zaman elinden geleni yaptın, yapıyosunda, Afiyet bal şeker olsun sana 👍

Teşekkürler ediyorum Oktay.Bu iş azim ve sabır işi.Bu ikisi birlikte olmalı.Dediğin gibi elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum ama, balığa çok çabuk küsüyorlar.Kardeşlerimiz biraz sabırsız.Zamanla alışacaklar.
Kendine iyi bak..

erken kalkan balığı alır 🙂 tebrikler cahit abi, kendolar gerçekten harika 2-3 rengi var benimde alacağım

Hüseyin,Kendo'lar çok iyi iş çıkardı.Daiwa taklidi..Beyaz olanı ile aldım son iki Lüferi.Hem ucuz,hemde verimli.Bizimde istediğimiz bu.
Teşekkürler ediyorum.Sevgiler..

Tebrikler Cahit abi güzel avlara devam ediyorsun 🙂

Cahit abi balıklar da en az senin kadar yakışıklı 🙂

Şov başladı diyorsun, güzel başlangıç olmuş devamı rastgelsin...

Sevgiler...

Back