Lütfen bilen kişi yardımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bahri35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
(link) başarılı bir misina suanda surf makınemde sarılı. şiddetle tavsiye ederim. 0,30 yada 0,35 uygundur!

(link) başarılı bir misina suanda surf makınemde sarılı. şiddetle tavsiye ederim. 0,30 yada 0,35 uygundur!

Teşşekkü ediyorum daha öncede aynısını önermişlerdi demekki kullananlar memnun deniycem

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Teşşekkü ediyorum daha öncede aynısını önermişlerdi demekki kullananlar memnun deniycem

benim surf makinamda da bu misina sarılı çok iyi misina ama esnek bir misina o yüzden size yazmadım bunu ama genel olarak trabucconun monofilament misinalarının hepsi çok iyi çok sağlam oluyor gözünüz kapalı alın trabucco misinalarını

Misinada kesinlikle trobucco

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Esnemeden kastınız nedir.?
Atarkenmi,akıntıda sararkenmi,takınca mı.?

Yok atarken bi sıkıntı yok suda iken boşluğu alıyorum beklemeye geçiyorum balık yemi almış toplarken boşluğu aldığım olta esnemiş yine boş gibi geliyo önce sonra ağırlık hissediyoruk anlatabildim umarım

Yok atarken bi sıkıntı yok suda iken boşluğu alıyorum beklemeye geçiyorum balık yemi almış toplarken boşluğu aldığım olta esnemiş yine boş gibi geliyo önce sonra ağırlık hissediyoruk anlatabildim umarım

Kardeşim bu anlattığın misinadan kaynaklı değil bence dalgadan akıntıdan falan kurşunun hareket ediyordur bence bana öyle geldi

Kardeşim bu anlattığın misinadan kaynaklı değil bence dalgadan akıntıdan falan kurşunun hareket ediyordur bence bana öyle geldi

Yok yok abi değil tecrübeliyim yıllardır gidiyorum balığa öyle değil şöyle diyim 100 gram kurşun atıyorum deniz süt liman boşluğu alırken o misina böyle gerilmiyo tam iyi şekilde öyle diyim

fatih in dediği gibi kurşunun hareketinden kaynaklanıyordur o,üstte su durgun olsa bile altta akıntı oluyor ve gerdiğin misina da boşluk oluşuyor,bende de çok oluyor bu,telli kurşun kullanırsan çapa misali misinanda gergin kalır,teli kurşun kullanıp dene sorunun nereden kaynaklandığını daha güzel görürsün

Back