(link) şu linkteki misinada fazla esnemiyor benim 30'luk makinamda sarılı var 0.20 lik olanı lrf ve tatlı su avında kullanıyorum
(link) başarılı bir misina suanda surf makınemde sarılı. şiddetle tavsiye ederim. 0,30 yada 0,35 uygundur!
(link) başarılı bir misina suanda surf makınemde sarılı. şiddetle tavsiye ederim. 0,30 yada 0,35 uygundur!
benim surf makinamda da bu misina sarılı çok iyi misina ama esnek bir misina o yüzden size yazmadım bunu ama genel olarak trabucconun monofilament misinalarının hepsi çok iyi çok sağlam oluyor gözünüz kapalı alın trabucco misinalarınıTeşşekkü ediyorum daha öncede aynısını önermişlerdi demekki kullananlar memnun deniycem
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Esnemeden kastınız nedir.?
Atarkenmi,akıntıda sararkenmi,takınca mı.?
Kardeşim bu anlattığın misinadan kaynaklı değil bence dalgadan akıntıdan falan kurşunun hareket ediyordur bence bana öyle geldiYok atarken bi sıkıntı yok suda iken boşluğu alıyorum beklemeye geçiyorum balık yemi almış toplarken boşluğu aldığım olta esnemiş yine boş gibi geliyo önce sonra ağırlık hissediyoruk anlatabildim umarım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kardeşim bu anlattığın misinadan kaynaklı değil bence dalgadan akıntıdan falan kurşunun hareket ediyordur bence bana öyle geldi