Maden İşçilerimize Rahmet...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hasan79
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah rahmet eylesin, halen daha yaşam mücadelesi veren işçilerimize de Allah Kolaylık versin. 🙁

Allah C.C. gani gani rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun.
Kurtarılmayı bekleyen işçilerede Allah C.C. sabır, kolaylık ve yardım eylesin.

Kaybettiğimiz canlarımıza Allah'tan rahmet yaralılara şifa diliyorum.
Kurtarılmayı bekleyenlere de Allah kuvvet versin, inşallah daha fazla can kaybı olmadan çıkabilirler.

Çok acı bir olay.
Zorlu bir görev yaparken hayatını kaybeden tüm madencilerimize Allah'tan Rahmet diliyorum.
Umarım ölenler öldüğüyle kalmaz, takdiri ilahi denilip konu kapatılmaz.

Başka ne bekliyorsun usta, bu işin kaderi bu diyecekler, orda ölen 15 yaşındaki çocuk için, orda çalışmıyordu diyecekler, daha zorlarlarsa "yüzünde maske vardı diyecekler" diyecekler, bunları bilmek için kahin olmamıza gerek varmı, ama tek gerçek var, bu bahsedilen ilahi taktirin ne olduğunu hiç bir zaman anlayamayacaklar.

Çok büyük acı. Huzur içinde yatsınlar. Allah rahmet eylesin geride kalanlara allahtan sabır diliyorum 🙁

Bir daha yaşanmaması dileğiyle. Allah geride kalan herkese sabır versin.

An itibarı ile 3 günlük yas ilan edilmiş, 19 mayıs kutlamaları ve TTF tüm maçlarını iptal etmiş.....
Türk milletinin başı sağ olsun.

Somalı olarak hiçbir şey yapamamak çok acı. Yakınlarımızdan gelen haberler olayın çok ama çok büyük olduğunu gösteriyor. 400lü rakamlar telaffuz ediliyor ki çok acı. Rabbim sabır ihsan eylesin.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

alllah şehitlerimize rahmet eylesin,içeridekilere allah kolaylık ve güç versin inşalllah yaşıyorlardır

Back