Major craft lrf kamışları?

Tepki
13
Ödül
13
Merhabalar major craft crostage ve triple cross 0.6-10 kamışlarını çok övdüler ama hiç kullanmadım kullanan arkadaşlar varsa sizce nasıl sağlam mı atış erimi iyi mi bilgilendirirseniz sevinirim çünkü az para değil paramız boşa gitmesin. (3, 4 gram jighead ve 7 ile 10 gram jig kullanmak için düşünüyorum)

Düşündüğünüz kamışlarda jig ve maket performansları solid olan modeller için pek iyi değil. Yani silikon karideste bile aksiyonu beğenmedim. Tubular modelleri hiç denemedim. 1-15, 1-20 atar aralıkları sizin işinizi daha iyi görebilir.

LRF'den uzak durun arkadaşlar milli servet israfı.

Kızanlar olacaksa satılıktaki takım sayılarını karşılaştırsın.

Bilinçsizce alınan malzemelerden de kaynaklanıyor olabilir. Doğruyu bulana kadar insanlar elindekileri çıkartıyor çoğunlukla.
Bazı arkadaşlarımız da elindeki takımı yükseltmek için de ucuza satıyor. Hiç değilse böyle platformlar var ki yeni başlayan arkadaşlarımız
üstadlarımız sayesinde bilinçleniyor . Ayrıca Lrf'den aldığım zevki hiçbir disiplinden almıyorum.

LRF'den uzak durun arkadaşlar milli servet israfı.

Kızanlar olacaksa satılıktaki takım sayılarını karşılaştırsın.
Neye göre servet israfı? Son zamanlarda zaatı muhteremin biri spin ile LRF avı yapılıyo bi video çekti diye niye servet israfı olsun. yapacağın avdan zevk almak gibi bi düşüncesi yoksa insanın surf kamışıyla da LRF yapar, ağaç dalına misina takıp ta yapar. LRF nin amacı hafif takım ile keyifli av yapmak zaten. Mobiliteyi arttırmak pratik olması her yere rahatlıkla taşınabilmesi. Ona bakarsan spin sahteleri de servet israfı. Satıştaki ilanlarda büyük olasılıkla LRF takım alıp avlanmayı beceremeyenlerin ilanıdır. Ya da bu zamana kadar surf disiplinine alışmış LRF deneyip beceremeyip satmak isteyenlerin ilanıdır.

Major craft crostage 0.6-10 kamışı hakkında bilgisi olan var mı memnun mu acaba piyasasından biraz uygun fiyata buldum sizce alsam memnun kalır mıyım?

Major craft crostage 0.6-10 kamışı hakkında bilgisi olan var mı memnun mu acaba piyasasından biraz uygun fiyata buldum sizce alsam memnun kalır mıyım?
Bende Solpara serisi var Crostage serisi bendekinin bir üst serisi. Ben çok memnunum. Eğer fiyatı uygunsa kaçırma. Ama alırken her tarafını iyice kontrol et. Av bayileri elde kalmış eski ürünleri satıyolar stok eritmek için. Bi kusuru olmasın ürünün. Bulunduğum yerdeki distribitor firması kapandı çünkü.

Bende Solpara serisi var Crostage serisi bendekinin bir üst serisi. Ben çok memnunum. Eğer fiyatı uygunsa kaçırma. Ama alırken her tarafını iyice kontrol et. Av bayileri elde kalmış eski ürünleri satıyolar stok eritmek için. Bi kusuru olmasın ürünün. Bulunduğum yerdeki distribitor firması kapandı çünkü.
Çok teşekkür ederim hocam tavsiyeleriniz benim için çok önemli sağlıcakla kalın 🙂

Lrf değil ama zamanında solpara 10-30 kamış almıştım. İlk denemede sahtenin taşa takılmasıyla birlikte çok hafif zorlamamda uç kısmından kırılmıştı. Üst parçasını aramaya çalıştığımda eski seri olduğunu öğrendim ve hiçbiryerde bulamadım. Yıllardır öylece duruyor. Alırken çatlak var mı yeni serimi dikkat edin derim. Distribütör temin edemiyor eski parçaları.

Back