Makina seçimi

Beyler yeni konu açıp,kirlilik yapmamak için,buradan başka bir makina hakkında bilgi almak istiyorum.jig takımı yapacağım ama önce makina almak istiyorum.aşağıdaki makinalar nasıl (jig için)

OKUMA MAGNETIX MG-45CS ÇIKRIK MAKİNE
(link)

Daiwa Sealine SLB 6000 HI Jig
(link)

Birde bunları buldum ?

RYOBI SAFARI (2 PARÇA) JIG KAMIŞ
(link)

Eurofish Jigami 6000 Olta Makinesi
(link)

Beyler kamışda 2 marka arasında kaldım,yokmu tavsiyesi olan ?

Olympus VJ-150-2 Jigging kamış

RYOBI SAFARI (2 PARÇA) JIG KAMIŞ

Olympus VJ-150-1 Jigging kamış Alınmıştır,sıfır yada ikinci el(orta karar) jig makinası bakıyorum ama buradan fazla bir yorum gelmiyor,onca sorudan sonra yine kendi araştırmama göre ürün seçiyorum.

Dosyalar

• 14090006.jpg
    14090006.jpg
    34.5 KB · Okunma: 17
  • 14090007.jpg
    14090007.jpg
    37.2 KB · Okunma: 19
  • 14090009.jpg
    14090009.jpg
    55.6 KB · Okunma: 18
kardeşim kendin sorup kendin cevaplayıp kendin satın almışsın hep 🙂 keşke sırtı hakkında bilgim olsaydı da sana tüm konular hakkında yardımcı olabilseydim. ancak satış bölümünde gezen onca kişi biraz da buralara baksa tüm sorunlara anında çözüm bulunur. neyse sağlıcakla kal.

onca tavsiyeye rağmen yine kendi bulduğum ürünü aldım 😱 tanıdık bir dükkandan aşağıdaki ürünü aldım (jig için)

(link)

Sırtı yapıcam diyorsunuz gidip jig makinesi alıyorsunuz.
Ben sırtı için OKUMA MAGNETIX MG-45CS ÇIKRIK MAKİNE kullanıyorum . Tek kelime ile harika. Shimano TLD 25 de var ama ondan memnun kalmadım. İpin sarımını tek bölgeye yapıyor.

Sırtı yapıcam diyorsunuz gidip jig makinesi alıyorsunuz.
Ben sırtı için OKUMA MAGNETIX MG-45CS ÇIKRIK MAKİNE kullanıyorum . Tek kelime ile harika. Shimano TLD 25 de var ama ondan memnun kalmadım. İpin sarımını tek bölgeye yapıyor.

Sırtı için ayrı,jig için ayrı takım yaptım !

JİG :
KAMIŞ : Olympus VJ-150-1 Jigging - MAKİNA : RELIX WAVE BREAKER 8000

SIRTI :
KAMIŞ : Spro Norway ExpEdition Stand Up - MAKİNA : Daiwa gs9

Back