Makina ve Kamışım Kayıp- Yardım

Öncelikle geçmiş olsun. Elbette insanı üzen bir konu.

Güzel kardeşim; eğer yeni bir makina alma sıkıntınız var ise, benim zamanında severek kullandığım ve bende çok emeği olan Catana 4000 RA ( RC 😕😕 ) ( Havai mavi renkli ) makinamı, herhangi bir bedel gözetmeksizin size verebilirim. ( Makarası, Exage 4000 RC modifiyeli. 😛 ) Elde Exage, Biomaster, Sahara falan olunca, ona pek sıra gelmiyor.😡

Tevfik Bey,
ne kadar cömertsiniz ve kibarsınızç Eminim forumumuzda sizin bu makinanıza benden daha çok ihtiyacı olan, satın alamayacak durumda olan birisi vardır.

Benim yakınma sebebim biraz daha farklıydı aslında.

Olumsuzlukların kısa sürede üst üste gelmesi ve yeni bir takım oluşturmak istememem, biraz da kendimi bu malzeme konusunda durdurmak.

Çok çok sağolun, nice güzel avlar yaşayın.

Güzel kardeşim; eğer yeni bir makina alma sıkıntınız var ise, benim zamanında severek kullandığım ve bende çok emeği olan Catana 4000 RA ( RC 😕😕 ) ( Havai mavi renkli ) makinamı, herhangi bir bedel gözetmeksizin size verebilirim. ( Makarası, Exage 4000 RC modifiyeli. 😛 ) Elde Exage, Biomaster, Sahara falan olunca, ona pek sıra gelmiyor.😡

Arkadaşlar, bu yaşadığım hadiseden sonra, balıksevdam'ın , bu kadar güzel insanı bir arada tutmasından ve destek vermenizden çok mutlu oldum.
Keyfim yerine geldi desem yalan olmayacak hiç.
Tevfik Bey kendi makinalarından birini bile göndermek istedi.
Birbirimizi desteklememiz, yanımızda olmamız, yalnız olmadığımızı görmek çok çok harika bir durum. Heleki bunu yüzyüze karşılaşmamış olsak bile yapabiliyoruz, birbirimizin hislerini anlayabiliyoruz.

Çok güzel arkadaşlarımız var, hep güzel kalalım inşallah.

Herkese sevgiler 🙂

Yüreği kocaman adamları çok seviyorum, bu güzel davranışın için tebrik ederim Tevfik abi. 👍 Bu aileye üyeliğim 1 yılı bulmamasına rağmen bir ara çok güzel bir hediyeyi (jig kamışı) ben de Tekadam Süleyman ağabeyimden aldım, bu vesile ile O'na tekrar çok teşekkür ediyorum. Buna benzer durumlara forumumuzda zaman zaman şahit oluyorum ve küçüklerime ya da ihtiyaç sahiplerine ilerde imkanlarım elverdikçe birşeyler hediye edip ben de onları sevindirmeyi çok istiyorum. Volkan yaşını bilemediğim için isminle hitap ediyorum, geçen sene çok sevdiğim 2 aynı kamışımdan bir tanesi balıktayken gece saat 2 civarında resmen yer yarıldı ve içine girdi. Üzerinde yeni makinem, yeni misinam ve el emeği takımlarım ile. Birkaç dakikadır bakmadığım yerde oltam yoktu artık ve içime resmen öküz oturmuştu. İsyana bağlamak üzereyken dostların tesellisi ile ''hayırlısı böyleymiş'' diyebildim. Çok kısa süre sonra üst düzey bir makine ve bir kamış hediye geldi ve ''evet hayırlısı böyleymiş'' dedim tekrar Umuyorum bir şekilde en kısa sürede senin de benim gibi yüzün güler ve aynı cümleyi sen de söylersin dostum. Her zaman her yerde rastgelsin...

Evet Can, senin başından geçen de çok acıymış ve deyimin çok hoşuma gitti. İçine Öküz Oturmak. Nasıl bir isyan.
Evet böyle hadiseler de kazanıyoruz da bir yandan.

Anneme, Babama da anlattım onlarda "tam destek hep destek" yenisini alırız şubat 3 aylığımızla diyorlar. 🙂 Tabii ki izin vermem buna...

Bu arada yaş 35, iş güç de var. Hep çocuğuz ya onların gözünde : )

Çok sağol paylaşımın için,

hep rast gelsin, güzel manzarar, hiç görmediğimiz güzellikler...

Yüreği kocaman adamları çok seviyorum, bu güzel davranışın için tebrik ederim Tevfik abi. 👍 Bu aileye üyeliğim 1 yılı bulmamasına rağmen bir ara çok güzel bir hediyeyi (jig kamışı) ben de Tekadam Süleyman ağabeyimden aldım, bu vesile ile O'na tekrar çok teşekkür ediyorum. Buna benzer durumlara forumumuzda zaman zaman şahit oluyorum ve küçüklerime ya da ihtiyaç sahiplerine ilerde imkanlarım elverdikçe birşeyler hediye edip ben de onları sevindirmeyi çok istiyorum. Volkan yaşını bilemediğim için isminle hitap ediyorum, geçen sene çok sevdiğim 2 aynı kamışımdan bir tanesi balıktayken gece saat 2 civarında resmen yer yarıldı ve içine girdi. Üzerinde yeni makinem, yeni misinam ve el emeği takımlarım ile. Birkaç dakikadır bakmadığım yerde oltam yoktu artık ve içime resmen öküz oturmuştu. İsyana bağlamak üzereyken dostların tesellisi ile ''hayırlısı böyleymiş'' diyebildim. Çok kısa süre sonra üst düzey bir makine ve bir kamış hediye geldi ve ''evet hayırlısı böyleymiş'' dedim tekrar Umuyorum bir şekilde en kısa sürede senin de benim gibi yüzün güler ve aynı cümleyi sen de söylersin dostum. Her zaman her yerde rastgelsin...

insanların imanları o kadar zayıflamış ki bulduğunu kendi malı sanıyor.ALLAH kişinin bulduğunu kendisine verilmiş bir emanet gibi anlamamızı istiyor.diye anlıyorum.dolayısıyla kim ne bulursa ya hiç ellemicek yada görünebilir bir noktaya asacak ki kaybeden yitiğini bulabilsin

çok geçmişler olsun..
bu forumdaki güzel insanlara denk gelmiş olsa takımın kesinlikle sana dönerdi.
benim başıma benzer şey geldiğinde alan insanın geri vermeden vicdanı nasıl rahat ediyor diye düşünür dururum. hatta unutkanlığımızla bulan adamı günaha soktuk durduk yere diye bile düşündüğüm olmuştur. ama böyle fikrimin ince gülü olmayan, emanet bile eline geçince mal bulmuş mağripli gibi sevinen adamların olduguda bir gerçek..
gerçi iki kez telefonumu kaybetmiştim ikiside geri dönmüştü ki biri iphone idi. umudum yokken bulan adam getirip vermişti...
hayırlısı ben sizin takım için umutluyum az da olsa yada umut var olmak istiyorum🙂
geçmiş olsun yeniden...

insanların imanları o kadar zayıflamış ki bulduğunu kendi malı sanıyor.ALLAH kişinin bulduğunu kendisine verilmiş bir emanet gibi anlamamızı istiyor.diye anlıyorum.dolayısıyla kim ne bulursa ya hiç ellemicek yada görünebilir bir noktaya asacak ki kaybeden yitiğini bulabilsin

Herkesde aynı bilinç olmalı, ama bizde şu var " ben almazsam kesin başkası alacak, o yüzden ben alsam iyi olur bunu " Tam bir kısır döngü.
Şirket kantininde unutulan poşetler bile 15 dakikada kayboluyorsa, ki bunu yaşadık, vay halimize.

çok geçmişler olsun..
bu forumdaki güzel insanlara denk gelmiş olsa takımın kesinlikle sana dönerdi.
benim başıma benzer şey geldiğinde alan insanın geri vermeden vicdanı nasıl rahat ediyor diye düşünür dururum. hatta unutkanlığımızla bulan adamı günaha soktuk durduk yere diye bile düşündüğüm olmuştur. ama böyle fikrimin ince gülü olmayan, emanet bile eline geçince mal bulmuş mağripli gibi sevinen adamların olduguda bir gerçek..
gerçi iki kez telefonumu kaybetmiştim ikiside geri dönmüştü ki biri iphone idi. umudum yokken bulan adam getirip vermişti...
hayırlısı ben sizin takım için umutluyum az da olsa yada umut var olmak istiyorum🙂
geçmiş olsun yeniden...

Varoluşcu bir açıdan bakarsak, takım gitti. Gelirse de hiç şaşırmamamız lazım. Bende de ilginç bi şekilde umut var. Değerli eşyalarımıza GPS takıcaz artık : ) Bugün bir hikayede de 4000TL lik bir tüfeğin avlakta kaybolduğunu öğrendim. Beterin beteri var arkadaşlar. Son noktamızdan envanter sayımı yaparak ayrılmalıyız. Çok üzülüyoruz sonra.
Çok çok sağolun.

Back