Makine gövde ayağı kırık tamiri yardım

Yılmaz KAVAL

Aktif Üye
Tepki
875
Ödül
103
Merhaba hobidaşlar, uzun zamandır av yapamamamın hasreti ile ekipman kontrolü yaparken okuma avenger 55 makinemin sap kamış bağlantı ayağının kırıldığını (ekte resimleri mevcut) gördüm. Bu parça makine üretimi kalktığı için temin edilemiyor. Kendim nasıl tamir edebilirim, ne kadar sağlıklı olur, ya da döküm ile yeniden yaptırabileceğim tavsiye edebileceğiniz bir yer ya da ustamız var mıdır?
Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler.
IMG20220717125647_00.jpgIMG20220717125652_00.jpg

Merhaba,Üsküdar da Cengiz Balıkçılık var.Tamiri için belki çözüm bulabilirler.

Merhaba,

Linkini eklediğim yapıştırıcılarla gündelik hayatta pek çok kez tamir yaptım. Gerçekten çok dayanıklı ve sert oluyor. Sizin sorununuza da çözüm olacağını düşünüyorum.

(link)

Merhaba hobidaşlar, uzun zamandır av yapamamamın hasreti ile ekipman kontrolü yaparken okuma avenger 55 makinemin sap kamış bağlantı ayağının kırıldığını (ekte resimleri mevcut) gördüm. Bu parça makine üretimi kalktığı için temin edilemiyor. Kendim nasıl tamir edebilirim, ne kadar sağlıklı olur, ya da döküm ile yeniden yaptırabileceğim tavsiye edebileceğiniz bir yer ya da ustamız var mıdır?
Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler.
119921 dosyayı görüntüle119922 dosyayı görüntüle
,

Olmasına sevindim. Merak etmeyin yıllarca götürür sizi çok sağlam oluyor gerçekten.

Laptomunun menteşesi kırıldığında kullanmıştım aynı ürünü hala taş gibi

Back