Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Makine kamış tercihi yardım

fatih216

Yeni Üye
Değerli arkadaşlar merhaba,kartalda oturuyorum.istavrit mezgit avlarında kullandığım başlangıç seviyesi için olan kamış ve makinem artık ömrünü doldurdu.artık dişli dediğiniz seviyeye geçmek istiyorum ve ona göre takım oluşturmam gerekiyor.Aylardır bakıyorum araştırıyorum ancak bütçe de önemli olduğu için netleştiremedim,kafamda iyice karıştı.250-300tl kadar imkanım var.Fiyat performans olarak iyi bir takımım olsun istiyorum.Önerilerinizi,tavsiyelerinizi bekliyorum.Rastgele hepimize.

t@B

Aktif Üye
Adı
Tacettin
selamlar

Bahsi geçen bölge için öyle amam amam ürünlere gerek yok düşüncesindeyim.Normal bir makine ve kamış ile dişlide ,istavritte,mezgitte,kırlangıçta,vatozda çekebilirsiniz.

tabiki tercihler kişiye göre değişir.

benim tavsiyem ikinci el ürünleri takip etmeniz ,üst segment ürün alanlar orta segment kamış ve mekineleri ellerinden çıkardıklarında bu iyi bir fırsat olabilir .bi ürübü yarı fiatlarına kadar alma şansları olabilir.Tabiki burada kilit ,ürünleri temiz kullanan kişilerden ve sorunsuz almak ilk öncelik.

bunun yanısıra iki sıfır kamış önerisinde bulunayım

okuma carbonite 4,20
lineaeffe titanium spire 4,20

bu kamışlarda o bölge için kullanılan yeterlilikte ürünlerdir.

Hasan genc

Daimi Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Mrb O bölgede genelde 30 -125 gr ağırlık kullanılır size 150 -170 atarlı 390 - 4.20 kamış ve 40 55 lık kafa makinalar işinizi çok rahat görür .Ancak makinada örgü misina kullanacaksanız kullandığımda bana sorun cıkarmayan ilk makinam okuma avenger 55 b , okuma ceymar 55 , daha kaliteli shimano excage 40 - 60 lık makinaları öneririm . AMA işimi görsün diyorsanız Misina da MONO KULLANARAK okuma boxter 60 da görür . kırklık makinaları ben çaparide kullanıyorum . 55 lik ler Hem yemlide çaparide de işinizi çok rahat görür .
Linea Effe Spider Surf 4.20m 200gr Surf Kamış LineaEffe Surf Kamışlar | Hedef Balıkta
Okuma Carbonite Tele Surf 13' 390 cm 80-150 Surf Kamışı, Fiyatı 274,00 TL Özellikleri ve Yorumları
Lineaeffe Spirit 3,90m 50-150gr Surf Olta Kamışı, Fiyatı 171,28 TL Özellikleri ve Yorumları
Kriter olarak fiyat performans bu kamış makinaların 2nci el lerini takip edip alabilirsiniz ama çokta elzem değil .Rastgele :)
SOFTLURE ,,LRF SAYILABİLECEK KAMIŞ VE 1000 LİK MAKİNAYLA BAKIN ARKADAŞIMIZ NE YAPMIŞ !

Son düzenleme:

fatih216

Yeni Üye
Günaydın herkese,çok teşekkür ederim yorumlarınız için.Boğaza gitme imkanım da var arada hem gözlem hem de tecrübe için gidiyorum çünkü.Benim için en mantıklı olanı dediğiniz gibi ikinci el gözüküyor,daha iyi bir takım yapmış olurum ama taksit şansı olmayacak sanırım bu durumda?

Hasan genc

Daimi Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sevgili Fatih arkadaşım Siz Hamdi beyin yanına bi gidiniz pendik marinada yerleri bize yakın size çok faydası olacaktır , Artı bahsettiğiniz kumyang makinaları ile ilgili bilgi de alırsınız her türlü yardımcı olurlar . Ne , nasıl olur ? hangi makina , kamış iş yapar ? hepsinin cevabını birebir alırsınız Tavsiye ederim .:harika:
HEDEF BALIK | Amatör ve Sportif Olta Balık Av Malzemeleri Marketi