Makine tamirinde anlayan arkadaşlar lütfen yardım.

Dostum dışlının yenmesi sorundur....

ancak sizin anlatığınız kadarı ile benim anladığım...

yenen dişlinin mısina sarım sorunu ile şimdilik kısmen alakası olmadığıdır.

sizin sorununuz düzgün sarım yapmaması, yanı demekki kafa ortadan gelen milin yardımı ile yukarı aşağı oynamıyor, buda misinanın misina yataĞINA düzgün eşit düzenli sarılmasına sebep oluyor. deseydinizki bir taraf az diğer taraf çok...,

derdim, kafayi sök mildeki pulu çıkart veya bir tane daha ekle ancak siz sabit sarım yapıyor diyorsunuz.. bu da demek oluyorki sizin makinenizin mili yukarı aşağı oynamamasından kaynaklı...

parçanın resmini atsanız bi nezme daha net cevap verebiliriz ...

105735 dosyayı görüntüle

bu parçanın altında altakı dişlıye oturan bir parça var muhtemelen yerine oturtmamişsinizdir. ve ya kırılmıştır . bu kısmı kontrol edin sonra tekrar bir daha danışın...

Makineyi daha fazla zarar vereceğinizi düşünüyorsanız en mantıklısı tanıdığınız bir av bayii ye gidin yardımcı olacaktır.

Rastgelsin...

Eklediğim bu resim kendi makinesine ait resim. Özelden attı.

😳:hhhhhh::hhhhhh::hhhhhh:

Ben bu makineyi örnek attınız zannettim... Kusra kalmayın... 🙂

Konu sahibi arkadaşın...

"Arkadaşlar makine sadece tek sıra sarıyor yani mekanizma ileri geri yapmıyor içerisini açtım bakındım sadece bir dişlinin biraz yenmiş olduğunu gözlemledim ancak içini açtığımda normal döndü. İsteyene detaylı foto attabilirim lütfen yardım eder misiniz?"

bu cümlesinden :hhhhhh: hiç aklıma bile gelmedi mevzu konu makine olduğundan ... 🙂 🙈

Rastgelsin...

Back