rota fisherler çok güzel benimde hayalim ama aldın mı en az 60 hp alacaksın. bastın mı gidecek 😀Hayalim ROTA FİSHER ve YANMAR 29 HP (3YM30) 🙂
Hayırlı olsun, Gazi..Arkadaşlar konuyu tekrar güncellemek istiyorum. 9.9 hp motorun özellikle İstanbul boğazında çok güçsüz kalacağını düşünerekten ADB belgesi alabilmek için kursa kayıt oldum. Denizcilik hakkında en ufak bir bilgiye sahip olmadığım için böyle bir şeyin zorunlu olduğunu hissettim. Kurs ADB belgesini alana kadar eğitim garantisi verdi.
Şuan önümde tek sıkıntı kaldı. Binanın garajına daha doğrusu garaj diye yapılan fakat hiç bir aracın giremediği alana tekneyi indirebilecek bir sistem kurmak.
Bina dışına çıktığım zaman garaj kapısını ve garajın iç kısmını fotoğraflayıp siz değerli abilerimden, kardeşlerimden fikir almak istiyorum.
rota fisherler çok güzel benimde hayalim ama aldın mı en az 60 hp alacaksın. bastın mı gidecek 😀
Şöyle abi şimdi bizim bir tanıdıkta var rota fisher sallıyorum tuzlada baktın dolandın balık yok bir basacaksın oradan 1 saate adalara varacaksın 😀 ama boğaz için düşünürsek rota fisher boğazda sıkıntılı, boğazda ahşap şart.abı basmasın ya uzun olta lufer avında basan motor gıtmıyor YANMAR 29 HP motor ıle rolantıde gıtsın lufer kut kut gelsın 🙂
evet bogazda ahsap tekne sart haklısın tuzla kadıkoy hattında fıber guzel gıderde bogazda baya zor olur. ayrıca guzel bır dusunce haklısın balık yoksa bas gaza baska meraya anında var o zaman teknede 2 motor olması lazım bırı hızlı motor dıgerı yavas motor yada teknenın arkasına varıl yada kova atılarak hızı dusurulucek 🙂Şöyle abi şimdi bizim bir tanıdıkta var rota fisher sallıyorum tuzlada baktın dolandın balık yok bir basacaksın oradan 1 saate adalara varacaksın 😀 ama boğaz için düşünürsek rota fisher boğazda sıkıntılı, boğazda ahşap şart.
abi hızlı tekneyi yavaş ta kullanabilirsin kovaya gerek yok uzun oltaya çıkılabiliyor.evet bogazda ahsap tekne sart haklısın tuzla kadıkoy hattında fıber guzel gıderde bogazda baya zor olur. ayrıca guzel bır dusunce haklısın balık yoksa bas gaza baska meraya anında var o zaman teknede 2 motor olması lazım bırı hızlı motor dıgerı yavas motor yada teknenın arkasına varıl yada kova atılarak hızı dusurulucek 🙂
abi hızlı tekneyi yavaş ta kullanabilirsin kovaya gerek yok uzun oltaya çıkılabiliyor.