Malzeme Çantası

siprus

Aktif Üye
Tepki
112
Ödül
53
Merhabalar forumdaki yerini tam bulamadım buraya açtım konuyu

decathlon da şöyle bir çanta mevcut gittim kendimde inceledim ancak bu para verilirmi deyip vazgeçtim 920tl güncel fiyatı.

BX Balıkçılık Takım Çantası - 4 Çekmeceli - 24.4L

(link)

buna benzer ekipmanları koyabileceğimiz çantalar mevcutmu ? kim satar nerden temin edebilriz tabi fiyatı böyle ucuk olmayan....

350 tl iken almıştım. Malzeme alanı olarak oldukça tatmin edici yalnız seyyar kullanım yapacaksanız tavsiye etmem. Gidilen bölgede uzun av veya tekneden av yapılacaksa tercih edilebilir. Malzemelerle beraber bayağı ağırlaştığını dikkate almanız lazım. Evde malzeme deposu olmaktan başka bir işe yaramaz bu parayı vermenize değmez.

Kıyı balıkçılığı yapılacaksa taşıması zor sırt çantası gibi olması daha kullanışlı olur. Bende fujin camo var memnunum. 980 tl gibi fiyatı var

Farklı av disiplinleri de av yapan biriyim
1 adet dechatlon caperlan 100 balıkçı çantası kullanıyorum spin için 4 adet küçük kutu ile satılıyor küçük ve rahat
1 adet Fujin Black camo helper bag kullanıyorum kurşun arkası için makina kutusu 1 adet sahte kutusu 1 adet kurşun kutusu beden misinası vb. İhtiyaçları çok rahat karşılıyor dechatlon reverse çift taraflı malzeme kutusu var fırdöndü klips vb. İçin gerçekten başarılı
1 adet te klasik raflı balıkçı çantası kullanıyorum yemli avlar için buna da küçük bir sırt çantası ayarladım hem derli toplu duruyor hemde uzun yürüme yolu olan meralarda biraz daha konfor sağlıyor
Şu an da tatlı su avcılarının kullandığı 2 yada 3 gözlü kamış çantaların dan bakıyorum onu da istediğim gibi birşey bulursam taşıma konforu baya iyi olacak gibi

Büyük ve ağır bir çanta. Tüm ıvır zıvırım içerisinde. Arabanın bagajında derli toplu duruyor.
Gittiğim merada avlanacağım disipline göre içerisinden malzemeleri seçip yanımda taşıyacağım çantama aktarıyorum.
Gideceğiniz mera araçtan bir kaç dakikalık uzaklıkta ise bir şekilde taşınabilir. Fakat daha uzaksa eziyet olacaktır.

Ava giderken yanınızda alarak gitmeyi düşünüyorsanız uygun değil, sebeplerini arkadaşlar yazmışlar zaten. Evdeki dağınıklığı toplasın, tüm malzemeler bir arada düzenli dursun derseniz işe yarar, maddi anlamda değer / değmez kısmı tamamen size bağlı ama bir ara n11'de daha uygun fiyatlı olanlarını görmüştüm, halaa mevcutmu bakmak lazım.

Herşeyi bir araya toplansın istiyorum, ağırlık şimdilik sorun değil çok şükür ama yaş ilerliyor 🙂

albastarın açıldığında kat kat olanı var ama tüm malzemelerimi almıyor,
sahteler için ayrı bir kutu..., iğneler başka bir yerde... hazırlamış olduğum takımlar başka bir kutuda,
kullanmadığım misinalar evde biryerlerde, makineler kendi kutularında filan, dağınıklık toplansın istiyorum
evden çıkarken alıp atayım arabaya, döndüğümde arabadan balkona atayım bir yerde dursun....

şimdi eker yoğurt kovası kullanıyorum bir tane 🙂, albastarın yanı sıra.

böyle bir şey beni toplar diye düşünüyorum.

Back