tebrikler kamil kardeş karedenizin hangi bölgesi bu nedir diye sorduğun baitcastin denen makinanın 80 lik versiyonu sipin makinanın deyişiği yani siyah kafayı söküp misina sarıp kısa kamışla atçek yapabilirsin fazla uzağa atamassın söyleyeyim şimdidenKıymetli üstadlar, bu nedir, sadece RUS MALI bir makara olduğunu biliyorum.84731 dosyayı görüntüle 84732 dosyayı görüntüle
Doğu Karadeniz Trabzon, bilgi için teşekkür ediyorum, bunu buradaki kimse bilmiyor, en avcısına, av bayisine kadar sordum, iki parçası eksik o nedenle kullanamıyorum, içinde yaylı bir pim var, bir de makara kolunun yalpa yapmaması için bir aparatı, hatıra için yıllardır tam olarak ne olduğunu bilmeden saklıyorum.tebrikler kamil kardeş karedenizin hangi bölgesi bu nedir diye sorduğun baitcastin denen makinanın 80 lik versiyonu sipin makinanın deyişiği yani siyah kafayı söküp misina sarıp kısa kamışla atçek yapabilirsin fazla uzağa atamassın söyleyeyim şimdiden
İnşallah, cümlemizin.Tebrik ederim, ardı gür olur inşallah..
Kıymetli üstadlar, bu nedir, sadece RUS MALI bir makara olduğunu biliyorum.84731 dosyayı görüntüle 84732 dosyayı görüntüle