Manisa'dan Selamlar

Merhaba sevgili hobidaşlar,

Ben Samet, 37 yaşındayım ve Manisa merkezden aranıza yeni katıldım. Meslek olarak bilgi işlem yöneticisi olarak çalışıyorum. Olta balıkçılığına çocukluğumdan beri amatörce ilgi duysam da artık bu hobiyi daha bilinçli, daha detaylı şekilde öğrenip hayatımın bir parçası hâline getirmek istiyorum.

Aranıza katılma sebebim; hem güzel paylaşımlar içinde bulunmak hem de siz değerli ustaların bilgi ve tecrübelerinden faydalanarak kendimi geliştirebilmek. Özellikle İzmir kıyılarında spin, LRF ve surfcasting üzerine kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Bu süreçte yönlendirmelerinize ve tavsiyelerinize gerçekten çok ihtiyacım var.

Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Rastgele! 🎣
Samet hoşgeldin. Benim de işim Manisa'da, elimizden ne gelirse destek oluruz kardeşim. Sevgiler.

Hoşbuldum Şeref ve Rifat hocam her türlü bilgiye açım inanın iletişime geçebilirsek çok sevinirim.

Merhaba sevgili hobidaşlar,

Ben Samet, 37 yaşındayım ve Manisa merkezden aranıza yeni katıldım. Meslek olarak bilgi işlem yöneticisi olarak çalışıyorum. Olta balıkçılığına çocukluğumdan beri amatörce ilgi duysam da artık bu hobiyi daha bilinçli, daha detaylı şekilde öğrenip hayatımın bir parçası hâline getirmek istiyorum.

Aranıza katılma sebebim; hem güzel paylaşımlar içinde bulunmak hem de siz değerli ustaların bilgi ve tecrübelerinden faydalanarak kendimi geliştirebilmek. Özellikle İzmir kıyılarında spin, LRF ve surfcasting üzerine kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Bu süreçte yönlendirmelerinize ve tavsiyelerinize gerçekten çok ihtiyacım var.

Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Rastgele! 🎣
Hoşgeldin adaş, hem isim hem meslek ortak hahaha iyi forumlar...

Cümleten bütün foruma selamun aleyküm hayırlı ramazanlar öncelikle.. Amatör bir hobidaşınız olarak forumunuza katıldım manisa/turgutlu ilçesinde yaşıyorum yaşım 27 sırf bu hobi için şehir değiştirip izmire gidip sizin gibi tutamayıp deli olacağım günleri bekliyorum.. Lightspin disiplininde avlanmayı düşünüyorum
makinam savage gear sg4 2500 kamışım naniwaosakashi multiverse 230 3-25 buna ben 0.14m ip misina ve 0.30 lider düşünüyorum hayatımda hiç olta atmamış biri olarak doğru bir seçim olur mu? yada sizin önerileriniz nedir merakla bekliyorum.. oltası suda olan herkese selam olsun ✊

Son düzenleme:
Hoş geldiniz. Aleyküm selam. İpi 0.10 civarlarına düşürmek daha iyi olacaktır. 0.30 lider uygundur. Rast gelsin.

Back