marinport botlar üretimden kalktı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan trakya59
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

trakya59

Üye
Tepki
82
Ödül
23
merhabalar bir süredir marinport şişme bot arıyorum fakat tum sıtelerde stok yok gorunuyor ne zaman geleceğiyle ılgılı bır bılgı alamadım marınport fırması hakkında bilgisi olan var mı üretim nerede yapılıyordu neden durdu tekrar baslamayacak mı vs marın port dısında dıger orta sevıye markalardada stokta yenı botlar yok sebebı nedır acaba

haha 🙂 can yeleği kolay ama aradığım botu bulamıyorum bi türlü peynir ekmek gibi satan ve talebi cok olan bir ürün üretimi neden yok anlamış değilim

haha 🙂 can yeleği kolay ama aradığım botu bulamıyorum bi türlü peynir ekmek gibi satan ve talebi cok olan bir ürün üretimi neden yok anlamış değilim
İnşallah aradığını bulursun , olmamasının bir sebebi vardır da , acaba dolar kurundan dolayı mı üretmiyorlar.

dolar kuruyla ılgısı olacagını sanmam gecen sene daha yuksektı dolar yıne vardı stoklarda

Alalı tam 11 yıl oldu. Bu sene esaslı bir revizyon görecek. 900$'a fuardan almıştım. 3.30 ahşap taban 9,8 2 zamanlı Tohatsu ile tek kişi 21,7 knot gördüm. Fiyatına göre çok iş yaptı. 1200 TL civarı masraf doğru kullanım ve bakım ile en az 5 sene daha gider. Kimseye muhtaç olmadan denize çıkabilmek büyük özgürlük, denizde bırakmak zorunda değilsiniz ve daha hızlı. 4 metre teknede daha konforlu. Şarköy, Uçmakdere, Riva, Datça, Marmaris'te kullandım. Yenisinin olmaması kötü olmuş.

DSC_4218.JPG

DSC_0081.JPG

sizin adınıza sevindim yeterince keyfini cıkarmıssınızdır. 3,60 veya 3,90 fıber taban dusunuyorum yaza kadar stoklara gırerecektır ınsallah cok bekleyen var umarım sesımızi duyan olur yetkılılerden

sizin adınıza sevindim yeterince keyfini cıkarmıssınızdır. 3,60 veya 3,90 fıber taban dusunuyorum yaza kadar stoklara gırerecektır ınsallah cok bekleyen var umarım sesımızi duyan olur yetkılılerden
Biz Kıyıköyden tekne kiralayalım Recep 🙂 , bot işi yeni sezona yetişmez gibi , ikinci ellere baktın mı sahibinden de var ilanlar.

hem tatlı su hem tuzlusuda kullanacagım ıcın suan ıcın tekne dusunmuyorum devamlı bakıyorum ama ya boyutları ufak yada evraksız oluyor bakalım az daha zaman var beklıyelım az daha

Back