Güzel bot , bir karadenizde denememişsin galiba Batuhan .
Karadeniz'de denemedim, sadece botla Riva deresinin ağızından denize çıktım bir tur attım geri döndüm o kadar, zaten Karadeniz'e başka tekne ile de denize çıkmadım.
Güzel bot , bir karadenizde denememişsin galiba Batuhan .
sizin adınıza sevindim yeterince keyfini cıkarmıssınızdır. 3,60 veya 3,90 fıber taban dusunuyorum yaza kadar stoklara gırerecektır ınsallah cok bekleyen var umarım sesımızi duyan olur yetkılılerden
Tatlı su derken Recep turna avlarına geri mi donuyorsun 🙂 sezonu ne zaman açacaksın.hem tatlı su hem tuzlusuda kullanacagım ıcın suan ıcın tekne dusunmuyorum devamlı bakıyorum ama ya boyutları ufak yada evraksız oluyor bakalım az daha zaman var beklıyelım az daha
Hadi inşallah o zaman 🙂 evde can sıkıntısından patladım , havalar da kötü bir yere gidemiyorum.bot yetısırse mayıs ayında acarız sezonu 😉
romorkla tasıma yapacagım oyle ındırıp sısırmekle ugrasıp cıle cekmeyi dusunmuyorum 🙂
merhabalar bir süredir marinport şişme bot arıyorum fakat tum sıtelerde stok yok gorunuyor ne zaman geleceğiyle ılgılı bır bılgı alamadım marınport fırması hakkında bilgisi olan var mı üretim nerede yapılıyordu neden durdu tekrar baslamayacak mı vs marın port dısında dıger orta sevıye markalardada stokta yenı botlar yok sebebı nedır acaba