Market özelliği devrede...

Webmaster

Admin
Site Admin
Tepki
193
Ödül
53
Herkese merhaba,

BalıkSevdam artık Market özelliğine de sahip. Burada sıfır ürünler ve ikinci el ürünler de satılabilecek fakat sadece Gold Üye olanlar bunu yapabilecekler. Gold üyelikle ilgili bilgi almak için buraya tıklayıp bakabilirsiniz. Ayrıca, sebep ve gerekçileri de yine burada okuyabilirsiniz.

S: Peki diğer ikinci el kategorisi kapandı mı yani devam ediyor mu?

C: Elbette evet aynen devam ediyor ve edecektir. Market sadece ayrıcalıklı olacaktır.

Suâli olanlar bu konu altında danışabilirler. Markette, review yani inceleme özelliği de mevcut. İnsanlar gelip artıları veya eksileri (siz de dahil) şeklinde incelemede bulunabilecekler. Tasarım da hoş, kullanımı kolaydır. Güncelleme sayesinde takipçi üyelere e-posta da gidecektir.

Rastgele...

Normal üyeleri gold üyelerinin jerry paylaşımını görebileceklermi?

savaş bi ricam var gold üyelik avantajları sadece market kısmında geçerli olsun bence

Asıl Amaç sanırım Genel mesajlarda görmekten sıkıldığımız İkinci el ilanlarını sadece kendi kategorisine taşımak ve ortalığın derli toplu durması, marketi de genelde satıcılar kullanacaktır sanırım.. Yanlış mıyım?

Asıl Amaç sanırım Genel mesajlarda görmekten sıkıldığımız İkinci el ilanlarını sadece kendi kategorisine taşımak ve ortalığın derli toplu durması, marketi de genelde satıcılar kullanacaktır sanırım.. Yanlış mıyım?
satıcılar ne kadar kullanıyorsa alıcılarda kullanıyor yani ben şahsen forumda acılan aşağı yukarı tüm satılık alınık konularını takip ediyorum ve bu güne kadar ne bişey aldım ne bişey sattım yani diyorum ki zeki mürende bizi görecek mi?

satıcılar ne kadar kullanıyorsa alıcılarda kullanıyor yani ben şahsen forumda acılan aşağı yukarı tüm satılık alınık konularını takip ediyorum ve bu güne kadar ne bişey aldım ne bişey sattım yani diyorum ki zeki mürende bizi görecek mi?

İkinci El İlanları Kategorisinde zaten takip edebiliyorsunuz, Sadece Genel Kullanılan Alandan Kaldırıldı, çok da iyi oldu 🙂 Cidden birçok şikayet geliyordu şahsen ben de çok rahatsız oluyordum devamlı bu ilanları görmekten 🙂 Derli Toplu oldu site resmen..

Back