Marmara Için Lrf Kamışı

Tepki
72
Ödül
23
Merhabalar, İstanbul (Pendik-Kartal-Maltepe-Tuzla) için lrf kamışı arayışına girdim. Bu konuda kamış tavsiyeniz ne olur ?

Memlekete senede 2 defa giderim (Samsun) dolayısıyla su üstü için de sıkıntı yaşamayacağım bi kamış arıyorum umarım vardır 👎👎

Ayırdığınız bütçe nedir

Valla kamış eğer içime sinerse 600'e kadar yolu var . Tabi eğer derseniz daha uygun kamış var seni de üzmez derseniz oda kabulumdur artan para ile daha fazla malzeme alma imkanım olur
Yavaş yavaş takim kurmak istiyorum

Son düzenleme:
Herhangi bir light spin ve spin kamışınız var mı? light spinden kastettiğim 3-14 veya 7-28 gibi aralıkları kastediyorum. Eğer yoksa bu aralık başlangıç için daha güzel.

Bir çok arkadaş herhangi bir spin deneyimine sahip olmadan LRF ile başlıyor ve bu durumda bence bir çok sorun yaşıyorlar, öncelikle menzil, her hava ve mera da lrf ile çalışmanın zor olması gibi. (evet normal spin de her duruma uygun olmayabilir ama daha çetin şartlarda da kullanılabilir)

Bizi hep özendiren incecik lrf takımlarla avlanan youtube videoları ama o iş o kadar kolay değil.

Bence biraz ucuz ve hafif bir spin kamış, ileride lrf ile de kullanabileceğiniz 2000'lik düşük sarınlı bir makina ile başlarsanız çok daha iyi olur.

Bu arada çok düşük atar değerli 0-7 , 1-9 gibi lrf kamışlarla su üstünde sıkıntı yaşarsınız.

Herhangi bir light spin ve spin kamışınız var mı? light spinden kastettiğim 3-14 veya 7-28 gibi aralıkları kastediyorum. Eğer yoksa bu aralık başlangıç için daha güzel.

Bir çok arkadaş herhangi bir spin deneyimine sahip olmadan LRF ile başlıyor ve bu durumda bence bir çok sorun yaşıyorlar, öncelikle menzil, her hava ve mera da lrf ile çalışmanın zor olması gibi. (evet normal spin de her duruma uygun olmayabilir ama daha çetin şartlarda da kullanılabilir)

Bizi hep özendiren incecik lrf takımlarla avlanan youtube videoları ama o iş o kadar kolay değil.

Bence biraz ucuz ve hafif bir spin kamış, ileride lrf ile de kullanabileceğiniz 2000'lik düşük sarınlı bir makina ile başlarsanız çok daha iyi olur.

Bu arada çok düşük atar değerli 0-7 , 1-9 gibi lrf kamışlarla su üstünde sıkıntı yaşarsınız.

Spin kamışım var , Okuma Fina Pro 270" 7-35 - Alaris ALS 40 makinem var. Açıkcasi İstanbul da spinin sezonluk olduğunu anladım bende yazın kamışımi istavrit kamışı yaptim. Senede 2 defada Samsun'a giderim Geçen sene de levrek almak nasip oldu. Velhasıl kelam spine yeni baslamiyorum ama amatör de değilim hala acemiyim.

Benim 3 - 15 kamış, 1000 lik makinem var. Hem lrf gibi silikon, hemde spin gibi sahte ve jig atabiliyorum. Simdilik memnunum tavsiye ederim. Markalar size kalmış.

Bence 10-40 gramlık kamış her işini görür
ileride sipin diye düşünürse ki düşünecek bence tek atışta olur

Bence 10-40 gramlık kamış her işini görür
ileride sipin diye düşünürse ki düşünecek bence tek atışta olur

Süheyl abi, okuduğumdan anladığım kadarı ile Kerem kardeşimiz spin setinin olduğunu yazmış ve Lrf kamışı tavsiyesi istemiş. 10-40 biraz ağır olur Lrf için.

Back