Merhabalar, İstanbul (Pendik-Kartal-Maltepe-Tuzla) için lrf kamışı arayışına girdim. Bu konuda kamış tavsiyeniz ne olur ?
Memlekete senede 2 defa giderim (Samsun) dolayısıyla su üstü için de sıkıntı yaşamayacağım bi kamış arıyorum umarım vardır

Merhaba,
Lrf kamış tavsiyem : Okuma Lrf-S-662UL 198 1-8 (80gr)
Bende uzun sure spin kamisla iki isi bir arada goturmeyi cok denedim. Millet olarak bi taşla iki kuş vurmayı çok seviyoruz.
Ancak taa ki 2gr’lık bir jighead ile bir gece yarısı iri bir mırmır bindirene kadar.
Spin kamışla da atıyorsun ufak ağırlıkları ama yok hayır nereye gitti ne kadar uzağa gitti hissettin mi yemi derseniz yok derim.
O mırmırın Spin kamışıma verdiği aksiyonu hala unutamıyorum ama o aksiyon bile asıl almam gereken aksiyon değildi o zaman çünkü dediğim gibi kamış yuksek atarli spin kamışıydı.
Böyle minik ağırlıkla mini silikonla falan balık alınabildigine bizzat şahit olunca hemen gidip lrf takımı kurdum ve aynı yerden mırmır üstüne mırmır eşkina üstüne eşkina bindirmeye başladım. O incecik takımla aldığım aksiyon bambaşka.
Minik bir istavrit yada bir kaya balığı vs bile vursa spinde iri balık almışsın gibi aksiyonu lrfde hissedersiniz.
Yemi hissetmek
Atış mesafesi
Avın darbelerini hissetmek
gibi hususlarda LRF disiplinini gerçekten yaşamak istiyorsanız ayrı takım kurmanızı öneririm.
Tavsiye ettigim kamışa bir de Ceymar 10 kombine ettim, müthiş memnunum tavsiye ederim. Lrf için üretilmiş kamış ucu kuvvetlendirilmiş sağlam bir ekipman.
Rastgelsin..