Marmara spin avı

Selamın aleyküm tüm avcı dostlara 240 gr biraz yorunca dedim böyle olmayacak spine geçiş yaptım çok zevkli ve eylenceli bir av oldu aylardır hasret kalmışız oltası suda olan herkese rastgele
2ed968d37252073ea464f1f440fea603.jpg

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aline koluna sağlık

teşekkür ederim yorumunuz için.satıcı doğru yönlendirme yapmış demek ki, artık kimseye güvenemez olduğumuz için şüphe ile yaklaşıyoruz her şeye, şimdi bulunduğum yerde levrek vs yok ama çapariciler istavrit alıyorlar, keşke 10-40 aksiyonlu olanını seçseydim bende 50 gr kurşunla çapari deneyebilirdim, tabi uzunluk 2-70 cm olduğu için çaparideki iğne sayısını azaltmak gerekecekti vs ama en azı dan biraz hareket olurdu, bilemiyorum solpara yı 50 gr atmaya zorlamalı mıyım
Kesinlikle kamışı buna zorlamayın...

Yeri geldiğinde 1-10 gr. LRF kamışına 8 gram kurşun takıp 5 iğneli çapatiyle istavrit aldım, yeri geldi 10-30 atarlı kamışla 20 gramla çapari yaptım. Siz de bunu değerlendirebilirsiniz, akıntısız meralarda ve boğazın akıntısız koy kesimlerinde. Alınan keyif anlatılmaz.

Kesinlikle kamışı buna zorlamayın...

Yeri geldiğinde 1-10 gr. LRF kamışına 8 gram kurşun takıp 5 iğneli çapatiyle istavrit aldım, yeri geldi 10-30 atarlı kamışla 20 gramla çapari yaptım. Siz de bunu değerlendirebilirsiniz, akıntısız meralarda ve boğazın akıntısız koy kesimlerinde. Alınan keyif anlatılmaz.
teşekkürler

tebrikler harika bir av olmuş daim olsun,

şunu merak ettim, rapalaya taktığınız klips fırdöndülü , fırdöndü olunca aksiyon bozuluyor deniliyordu sanırım bu iddiayı siz çürüttünüz.

birde tam ayırt edemedim, ipin ucunda lider misina var mı ? yoksa direk ipe mi bağladınız klipsi ?

tebrikler harika bir av olmuş daim olsun,

şunu merak ettim, rapalaya taktığınız klips fırdöndülü , fırdöndü olunca aksiyon bozuluyor deniliyordu sanırım bu iddiayı siz çürüttünüz.

birde tam ayırt edemedim, ipin ucunda lider misina var mı ? yoksa direk ipe mi bağladınız klipsi ?

Teşekkürler bende pek aksiyon bozulmadı lider kullanmıyorum direk ipte

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Back