Marmarada Lodos Levregi-2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan barlas61
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
@barlas61
Yaklasik bir haftadir gelecegini bildigimiz lodos nihayet geldi. Fakat cumartesi sabah beklenen dalga olmayinca su berrak bir sekilde karsiladi bizi ve umulan da olmadi.
Biz bi hafta oncesinden planlari yapmistik. Yer istanbuldan tekirdaga kadar heryer deneme yanilma olacakti. Fakat grup icin de torik var gidelim diye sesler yukselince. 6 kisilik ekip 2 ye bolundu fikir olarak. Yarimiz levrek yarimiz torik dedi. En son baktik karar alinamiyor.
Hadi dedik yemliye 🙂 bastik gittik karagoz eskna denemeye. 3 sivri burun ve 1 eskina ile yemliyi bitirdik. Dip akintisi asiri mera da balik var ama samandiralar durmuyor. Gece 3 gibi de yakin yerlerde 1-2 saat spin ve eve donus yaptik.
Ama icimde bu sefer levrek alicaktik diye bir his var. İcim cocuk gibi canli ama hayal kirikli ve kizginlik bi gun oncesinden arkadaslara. Oylanirken arkadasim aradi sabah balik almislar dedi.50 mt icinde 37 kisi spin atmis. 2 levrek 60 cm ve 52 cm lik diye. Yeri soyledi. Bildim yer gittim bakmaya. Hala spin yapiyorlar ama dalgalar tam yerine oturmus su bulanik. Ciktim ve 10 gun once balik aldim yere gittim. Kafam da spin yoktu aslinda. Meraya indim deniz köpük köpük gel diyor. Ustume yagmurluk aldim indim meraya 10-15 atis yaptim. Daiwa ssr limon takmistim degistim. Cotton candy taktim. Kopukleri yokluyorum 15 mt ileri gittim kamis kut etti kalama sesleri basladi. Dalga yuvarliyor. Pasa kafa kaldirdi direniyor. Kiyiya aldim arka igne iyice oturmus. 64 cm bir pasa. Ava devam dedim. Bi kac atis daha kamis bir daha kut diye bir ses zorlanmadan aldim 48 cm bir pasa daha. Bir kac atis daha tik yok dedim sanirim bu kadar. Tam kiyiya 5 mt kala rapalayi cekiyorum kayanin arkasina yanasti gibi kamistan bir kalama sesi kamis u harfine dondu. Dalganin yuvarlanip kirildi yerde pasa oyle bir ilerliyor ki sola dogru radar olsa ceza yerdi. Biraz bogusmadan sonra hala kiyiya gelmiyecem diye direniyor. Tam kiyiya aldim derken dalganin duzlendi yere getirdim bir kafa atti gozlerimin onunde bir parmak suyun icinde oyle bir solungac vurdi ki o arada gelen dalga da aldi goturdu. Moralim bozuldu bu tuttugumdan daha buyuktu. Biraz daha atis yaptim. Dedim nasip bu kadarmis hava kararinca tekrar limon rengine dondum iki 3 derken bir pasa daha geldi oyle bir yutmuski sahteyi 3 igne de havyanin agzinin icinde bir rapalanin kafasi kalmis disarda.
O arada kamisi biraktim yerden dusup makinaya kum kacti sanirim. Kalama da sikinti cikinca avi sonlandirip evin yolunu tuttum.

Kamis legalis seabass 10-35
Misina shimano kairiki 0.12
Leader yok
Sahte daiwa fuyajyo ve cotton candy
Hava basinci 1009
Ruzgar Lodos 8-10 km
Dalga 40-60 cm

Pesinde olanlara daha iyileri denk gelsin84819 dosyayı görüntüle

Hocam Öylebir yazmışın işi gücü bıraktırıyordun bana maşallah bende spin e sardım dün makina geldi :
Okuma RAW II 55 Olta Makinesi
yağrın kamış geliyor inşallah
daiwa crossfire 270 cm 10-40g spinning
bizde tecrübeli arkadaşlarla giidip 1 2 ne kaptıysak artık selametle şimdiden saygılarımla

@barlas61

Hocam Öylebir yazmışın işi gücü bıraktırıyordun bana maşallah bende spin e sardım dün makina geldi :
bizde tecrübeli arkadaşlarla giidip 1 2 ne kaptıysak artık selametle şimdiden saygılarımla

Okuma raw2 55 spin için biraz büyük olmayacakmı ??

spinn icin ekip , arkadas yanima birini bulamadim 2 senedir tek basimada gidemedim memleket trabzonda bir kac at cek yaptim ondada alamadim heves filan kalmadi o yuzden sattim kamisi rapalalari verdim bedavaya gitti spin adina birtek makina kaldi elimde
Şu an Tireboludayım, tayini Trabzona alınca bana da bir spinci arkadaş lazım.

@barlas61

Tesekkurler.
Makina cok buyuk oncelikle. 2500 yada 3000 lik ile hic kullanmadan degistir derim.

Back