Merak bu ya ...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Anonim

Daimi Üye
Tepki
4
Ödül
113
Hani şu çarşı pazarda satılır renkli - resimli - düz vs uzak dogu imalatı amerikan servis derler tabak altılıgı .. bunlardan bir çok evde vardır ..

IKEA-HOJTA-HASIR-AMERIKAN-SERVIS-GLOBAL_STORE__50871483_0.jpg

zamanla ipleri kopmaya başlayınca işe yaramaz hale gelir .. ama ben bunları söker bir kutuda saklarım , ve aklıma estiğindede bir şeyler yapmaya çalışırım ..arada yine ahşap et şişi ve hekimlerin kullandıgı dil basma da kullandıkları ince tahta plaka laran bişiler ortaya çıkar , geçen gün aşagıdaki konuyu ortaya çıkarttım , uzak dogu tarflarından kıyı köylüsünün bir bambu teknesine benzetmek istedim aklıma geldi yapayım dedim .. 🙂 yelken mavi oldu eldeki malzeme buydu ..😀

dscn0049xg.jpg

dscn0051zo.jpg

dscn0050h.jpg

Muvaffak Bey harika bir yelkenli olmuş.İnsan isterse değişik birşeyler yapabilir.Hem boş vaktinizi değerlendirmişsiniz, hem de ortaya çok değişik bir yelkenli çıkmış.Mutlu,huzurlu,bereketli,başarılarla ve trofe balıklarla dolu bir hayat dilerim.Herşey gönlünüzce olsun.Hoşçakalın , şen kalın.Bursa'dan İzmir'e kucak dolusu selamlar.

güzel bir düşünce tebrik ederim, fakat işçilik kötü .biraz daha itina 🙂

Teşekkürler arkadaşlar , dilerim sizlerinde bir ugraşısı olur..

Mufi'ciğim, eh tekne hazır olmuş...Ne zaman balığa kaçıyoruz abim..?😛Şaka bir yana tatlı bir uğraş olmuş abim.🙂

Not: O dil bastırma aparatına abeslang deniyor abim.Aklında bulunsun.😉

(link)

abi çok üretkensin gerçekten harika bir çalışma emeğine sağlık 🙂 merkepliği bırakıp benimde bir işle meşgul olmam lazım doğrusu 😀 hobi iyidir

Back