Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

MERCAN BALIĞI AVI VE TEKNİKLERİ

tırtıl

Aktif Üye
Adı
Atilla Coşkun
güzel bilgiler için teşekkürler. Ben de mercan avlarında kullandığım bir tekniği belirtmek isterim. Fırdöndünün hemen üstüne bir iki tane kıstırma kurşun takıyor ve tüm iğnelerin dibe yatmasını sağlıyorum. Malum, mercan genelde hırsızı alır. O da yerde yattığı için.

vetburak35

Aktif Üye
Adı
Burak
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hocam mavrukalı takımın çizimini yapar mısınız?

mentes1978

Yeni Üye
Adı
mehmet mentes
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Cok guzel bilgiler ellerinize saglik ,klasik takimda kosteklerin uzunlugu ne kadar olmalidir vede igne olarak tavsiyeleriniz nelerdir .maruto 2498 i biliyorum sadece

uykucukirmizi

Aktif Üye
Adı
Alican
Kan Grubu
B Rh Pozitif
güzel bilgiler için teşekkürler. Ben de mercan avlarında kullandığım bir tekniği belirtmek isterim. Fırdöndünün hemen üstüne bir iki tane kıstırma kurşun takıyor ve tüm iğnelerin dibe yatmasını sağlıyorum. Malum, mercan genelde hırsızı alır. O da yerde yattığı için.
neden benim aklıma gelmedi nedennnn :) çok akıllıca

Ares Mania

Üye
Adı
Cem T
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Öncelikle herkese merhaba. Tekneden avlanmak için yeni makara almayı düşünüyorum. okuma dead ringer drg65 ile okuma avenger av 65 b arasında kararsız kaldım. Tavsiyeleriniz ?