MERCAN MİSİNA'DAN HERKESE MERHABA

Zafer bey merhaba;
Öncelikle birebir son kullanıcı ile temas kurmanız senelerdir hayalini kurduğum, çeşitli firmalar tarafından bir kaç kere denenmiş ama nedense sonu gelmemiş bir uygulama. Açıkçası mesajları baştan sona okurken birden tarihlere gözüm ilişti ve aynı durumun sizin için de geçerli olduğunu düşünürken, sol altta yanan yeşil ışığı ve son mesajlarınızı görüp rahatladım.
Bence bu konu bizim ve üretici olarak sizin açınızdan çok verimli olacaktır. Çünkü çoğu zaman yaşadığımız iyi veya kötü geri bildirimleri yapacak bir yetkili bulamamaktayız. Bu da belki ar-ge açısından kötü olabilir. Bana kalırsa inovatif olmak rekabete 1-0 önde başlamaktır ki ben Türkiye'nin en önde gelen gruplarından birinde çalışmaktayım, grubumuz inovasyona o kadar önem vermekte ki öneri verenlere ödül bile verilmekte. Ayrıca bu açıdan da sizi kutlarım. Çünkü parlak bir fikrin nereden geleceği hiç belli olmuyor. Biz de son kullanıcılar olarak ürünlerle/ürünlerinizle birebir muhattap olduğumuz için geliştirilmesi gereken noktaları kimi zaman sizden bile iyi görebiliriz ve doğru bir geri bildirimle balıkçılık camiasında harikalar yaratabilirsiniz.
Çok uzun bir yorum oldu lütfen heyecanımı maruz görün. Şimdi soruma geçeyim. Ürünlerinizi satın alabileceğimiz bayilerin de tam listesini verebilir misiniz? Ürünlerinizi incelemek ve satın almak isterdim.

Önder Bey Merhabalar

Sizinde bahsettiğiniz gibi , son kullanıcı ile temasta olmak her zaman ürün ar-ge ve yorumları konusunda bizlere yardımcı olmaktadır. Bizde bu durumdan yola çıkarak sizlerin aranıza girmek istedik.Temas sizinde dediğiniz gibi , bazen forumlara vb portallarda etkileşim çok önemlidir, elimizden geldiğince forumumuzu takip ederek , sizlerle etkileşimde olacağız. Bundan dolayıda tüm haberleri ve bildirimleri sizden alacağız. Inovasyon konusundada çok haklısınız , hangi fikirin nerede ve nasıl çıkacağı hiç bir zaman belli olmayacaktır.
Ürünlerimizi satın alabileceğiniz ve inceleyebileceğiniz bayiler konusunda mesaj atabilirseniz size yardımcı olmak isteriz.

mercan misina merhaba
ben her aldıgım misinaya bir düğüm atarım,kopmasına bakar alırım..benim gibi bir çogumuz boyle yapıyordur..sizin tek düğüm atarak kopma mukavemeti çok yüksek misinanız varmı acaba..veya hiç kopmayan..0,30 dolaylarında..saygılar

Taner Bey Merhabalar

Her kullanıcının kendine özgü test teknikleri ve ürün kalitesini ölçme kıstasları vardır. Mercan Ürünlerimizde ilk amacımız düğüm mukavemeti olabildiğince yukarılara taşımaktadır. Markamız bünyesinde her kalitede ürün mevcuttur.

Her ürünümüzü deneyebilirsiniz. Size düğüm konusundada en yüksek kalite olarakta 2011 Yılında EFFTEX ( Avrupa'da her yıl düzenlenen Avrupa Balıkçlar Topluğu Fuarı ) en iyi Misina kategorisinde ödül aldığımız , bu senede aynı ürünle Çin'de her yıl düzenleneden CHINA FISH 2014 Fuarı'nda en iyi Misina kategorisinde 2.liğimiz olan ürünümğz EUPHRATES DYNAMIC'i incelemeyebilmeniz için linkimiz :

(link)

Tüm ürünlerimizi görebileceğiniz kataloğumuz için : (link)

Taner Bey Merhabalar

Her kullanıcının kendine özgü test teknikleri ve ürün kalitesini ölçme kıstasları vardır. Mercan Ürünlerimizde ilk amacımız düğüm mukavemeti olabildiğince yukarılara taşımaktadır. Markamız bünyesinde her kalitede ürün mevcuttur.

Her ürünümüzü deneyebilirsiniz. Size düğüm konusundada en yüksek kalite olarakta 2011 Yılında EFFTEX ( Avrupa'da her yıl düzenlenen Avrupa Balıkçlar Topluğu Fuarı ) en iyi Misina kategorisinde ödül aldığımız , bu senede aynı ürünle Çin'de her yıl düzenleneden CHINA FISH 2014 Fuarı'nda en iyi Misina kategorisinde 2.liğimiz olan ürünümğz EUPHRATES DYNAMIC'i incelemeyebilmeniz için linkimiz :

(link)

Tüm ürünlerimizi görebileceğiniz kataloğumuz için : (link)

merhabalar.
örgü misinaların kamışa makineye uygun olup olmadiğini nasıl anlarız yüzükleri vs yi yıprattiğini örgü misinalara uygun kamış seçilmesi gerektiğini okudum bi kaç yerde.

Sayın Mercan Misina geçen yıl aldığım florakarbon misinanız beni çok üzdü. Satıcı tavsiye etmem demesine rağmen bu sitede sizi gördüğüm için ve yerli markamızı denemek için aldım. Ürünü balıkesirden aldım Altınolukta kıyıdan yemli avda kullanmak için beden ve kolları oluşturdum. İlk atışta kurşun , takım uçtu gitti.Şaşırdım acaba düğümdemi sıkıntı oldu dedim tekrar takım yapıp suya gönderdim sonuç aynı. Tüm misinayı kıyıda yere boşaltıp inceledim elimle test ettiğimde her çekişimde misinamız koptu (tel tel dökülüyordu tiftiklenmişti) .Çok üzülerek attım tabi bu sadece bana mı denk geldi bilemiyorum.(bir istisna olduğunu düşünüyorum) Bu platformda tekrar konu gözüme çarptığı için bildirmek istedim. Umarım kaliteniz iyi yönde değişmiştir. Yerli kaliteli ürünlere ihtiyacımız var.

Selamlar
Hakan

Bende Lrf için - Mercan Euphrates ultra soft beyaz misina aldım 0.16 - Felaket Gam yapıyor ve kolay kopuyor..Yerli malı fiyatı uygun diye denedim ancak şu ana kadar pek güven alamadım.Misina ucuz isterse 10km kopsunda sahteler yalan oluyor.(Palomar Knot)

selamunaleyküm balikçılar ben aranıza yeni katıldım mercan misina ya diyeceklerim var ürünlerde açıklama çok yetersiz ürün özellikleri çok yalın detay çok az

Yerli ürünlere destek amacıyla misinalarimi bu markadan almak istiyorum ama piyasada pek mevcut değil. Bilen var mıdır, neden satislari yaygın değil ve reklamları hiç yapılmıyor acaba?

Yerli ürünlere destek amacıyla misinalarimi bu markadan almak istiyorum ama piyasada pek mevcut değil. Bilen var mıdır, neden satislari yaygın değil ve reklamları hiç yapılmıyor acaba?

Neden dersiniz.
Sizce nedendir. yerli malı - yurdun malıda cebinden çıkan parada sizin bir ay boyunca kazanarak harcadığınız paradır. Sonuçta aldığınız bir ürünü uzun zaman keyifle kullanmak istersiniz.
Tabii bu yanlızca yerli üretim için değil yurt dışından aldığınız ürünler içinde geçerli.
Bu nedenledirki forumdaki arkadaşlar bir ürün almak istediğinde forumda soruyor. Araştırıyor.
Sonuçta ürün zaten kendi reklamını yapıyor.
Yanlış anlaşılmasın. Amacım markayı veya ürünlerini karalamak değil.
Ödüllü olduğunu yazdıkları bir ürünü almıştım geçmiş zamanda ( 028 flarocarbon ) iki ay kullandım kullanmadım. Kullanamadım.
Geçtim makinada bedende kullanmayı kösteklerde bile kullanamadım.
Evet güzel paralar verip ayni sonuçla karşılaştığımız ithal ürünlerde oluyor. Ama maalesef yerli ürünlerimizde bu durumlarla daha fazla karşılaşabiliyor olmalıki insanlar daha çok ithal ürünlere yöneliyor.
Gönül isterki yerli malı yurdun malı olsun. Ama bir defalık kullan at olmasın.

Baksanıza ürünleri ile o kadar alakalılarki 2014 yılından bu yana foruma katılmamış bir tanıtım bile yapmamışlar. Tabii bu yine ürünü veya firmayı kötüleme maksatlı yazmadım. İlgi alaka ve tanıtım maksatlı...

Galatada ince takim yapmak icin monofilament kullaniyorum. Cok buyuk beklentisi olmayanlara yarayan bir misina. Beni simdiye kadar uzmedi. 200 metresi 8 tl. Fiyati da uygun. Ancak ip fc felan yorum yapamam. Onlarda kalite onemli.

Back