MercanMisina
Yeni Üye
- Tepki
- 2
- Ödül
- 5
Zafer bey merhaba;
Öncelikle birebir son kullanıcı ile temas kurmanız senelerdir hayalini kurduğum, çeşitli firmalar tarafından bir kaç kere denenmiş ama nedense sonu gelmemiş bir uygulama. Açıkçası mesajları baştan sona okurken birden tarihlere gözüm ilişti ve aynı durumun sizin için de geçerli olduğunu düşünürken, sol altta yanan yeşil ışığı ve son mesajlarınızı görüp rahatladım.
Bence bu konu bizim ve üretici olarak sizin açınızdan çok verimli olacaktır. Çünkü çoğu zaman yaşadığımız iyi veya kötü geri bildirimleri yapacak bir yetkili bulamamaktayız. Bu da belki ar-ge açısından kötü olabilir. Bana kalırsa inovatif olmak rekabete 1-0 önde başlamaktır ki ben Türkiye'nin en önde gelen gruplarından birinde çalışmaktayım, grubumuz inovasyona o kadar önem vermekte ki öneri verenlere ödül bile verilmekte. Ayrıca bu açıdan da sizi kutlarım. Çünkü parlak bir fikrin nereden geleceği hiç belli olmuyor. Biz de son kullanıcılar olarak ürünlerle/ürünlerinizle birebir muhattap olduğumuz için geliştirilmesi gereken noktaları kimi zaman sizden bile iyi görebiliriz ve doğru bir geri bildirimle balıkçılık camiasında harikalar yaratabilirsiniz.
Çok uzun bir yorum oldu lütfen heyecanımı maruz görün. Şimdi soruma geçeyim. Ürünlerinizi satın alabileceğimiz bayilerin de tam listesini verebilir misiniz? Ürünlerinizi incelemek ve satın almak isterdim.
Önder Bey Merhabalar
Sizinde bahsettiğiniz gibi , son kullanıcı ile temasta olmak her zaman ürün ar-ge ve yorumları konusunda bizlere yardımcı olmaktadır. Bizde bu durumdan yola çıkarak sizlerin aranıza girmek istedik.Temas sizinde dediğiniz gibi , bazen forumlara vb portallarda etkileşim çok önemlidir, elimizden geldiğince forumumuzu takip ederek , sizlerle etkileşimde olacağız. Bundan dolayıda tüm haberleri ve bildirimleri sizden alacağız. Inovasyon konusundada çok haklısınız , hangi fikirin nerede ve nasıl çıkacağı hiç bir zaman belli olmayacaktır.
Ürünlerimizi satın alabileceğiniz ve inceleyebileceğiniz bayiler konusunda mesaj atabilirseniz size yardımcı olmak isteriz.