Merhaba Balık sevdalıları

Aramıza hoş geldin Reşat.
Bereketli avlar dilerim.

yüreğinize sağlık eray bey hassasiyetiniz ve sıcacık yorumunuz beni mutlu etti. üyelik yapıp yazmaya başlamadan önce epey bir zaman sadece okumakla ve araştırmakla geçti zamanım sonrasında kayıt oldum. forumdan bir çok kişiyi yorumlarından,konularından azda olsa tanıyorum dediğim gibi uzun zamandır forumu zaten enine boyuna kurcalıyordum. kırıldığım tek nokta asma kilit vurulmuş hiçkimsenin yazamadığı bir konuyu neden ısrarla tamamen silme gereksinimi. beni rahatsız eden yorumlarımızın bu durumda keyifi yok edildiği. ''HASSASIYETİMI'' müdahale eden mod. görevli arkadaşa ısrarla anlatmaya çalıştım yeni dostluklar yeni arkadaşlıklar kazanmaya çalışıyorum ve sohbetimi ortadan silip yokediyorsunuz. kilitli konuya zaten kimsenin yazamadığını ve tamamen silinip bizim düzeyli yorumlarımızın yokolmasının sanki keyifi gibi olduğunu ,düşündüğümü ama ne fayda.

Evet.Herhangi bir tartışma veya üslup bozukluğunun yapılmadığı,bilakis çok net ve karşılıklı saygı ve nezaket ile yazılmış bir konu kilitlendi.Bunda asıl neden konuyu açan arkadaşın yönetime haksız yere gider yapması ve üslubunu giderek bozmaya başlaması sebebiyet verdi.Ancak konunun tamamen silinmesi benim de hoşuma gitmedi ve bu durumdan hoşlanmadım açıkcası.Ama insanız.Hepimiz hata yapıyoruz.Hele ki ben önce kendime baktığımda tam da dayaklık bir adam görüyorum karşımda 🙂 Olaya artık bir hata,yanlış diye bakıp önümüzdeki paylaşımlara bakacağız.

Evet.Herhangi bir tartışma veya üslup bozukluğunun yapılmadığı,bilakis çok net ve karşılıklı saygı ve nezaket ile yazılmış bir konu kilitlendi.Bunda asıl neden konuyu açan arkadaşın yönetime haksız yere gider yapması ve üslubunu giderek bozmaya başlaması sebebiyet verdi.Ancak konunun tamamen silinmesi benim de hoşuma gitmedi ve bu durumdan hoşlanmadım açıkcası.Ama insanız.Hepimiz hata yapıyoruz.Hele ki ben önce kendime baktığımda tam da dayaklık bir adam görüyorum karşımda 🙂 Olaya artık bir hata,yanlış diye bakıp önümüzdeki paylaşımlara bakacağız.

kendinize haksızlık etmeyin lütfen🙂 sizinle tanıştığıma gerçekten çok memnun oldum sohbetiniz, tatlı diliniz, sıcaklığınız, samimiyetiniz çok değerli benim için. düzeyli ve özenle yazdığım yorumlarımın silinmesine yinede tahammülüm olmayacak tekrarlanırsa. buraya yazdığımız bu yorumların silinmesi telaşına sahibim şuan umarım vesvesemdir🙂 anlayışınız ve sabrınız için çok teşekkür ederim eray bey en önemlisi doğruculuğunuzu takdir ediyorum.

Ben Ankara -Kazan da yaşıyorum genelde tatlı sularda spin avcılığı ile ilgileniyorum.Umarım burada ihtiyaç duyduğum bilgi ve arkadaşlıklara ulaşabilirim.
Tüm arkadaşlara rastgele.

Back