BaşMinekolos
Daimi Üye
🙂))))
Mülki idare amirliğine verilecek dilekçe ve evrakların dökümünü bilahere iletirim abiler...
Mülki idare amirliğine verilecek dilekçe ve evrakların dökümünü bilahere iletirim abiler...
hele bi balıkları görelim biz de yardımcı oluruz isim konusunda 🙂))) merak etmeyin🙂 Bundan gayrı Fethiye'de olacağım. Ben de kendim için asortik bir ad düşüneyim şimdiden🙂
BarakAdo olarak düşünüyorum. (Baraküdacı Adem babında) 🙂hele bi balıkları görelim biz de yardımcı oluruz isim konusunda 🙂))) merak etmeyin
Neden olmasın 🙂 ama ilk balığı bi görelim belki başSinedem ( baş sinarit avcısı) koyacağızBarakAdo olarak düşünüyorum. (Baraküdacı Adem babında) 🙂
Merhaba Arkadaşlar,
Ben Gemlik'ten Murat İnay. Uzun yıllardır severek yaptığım olta balıkçılığı hobimi geliştirmek için geldim. Forumunuzu çok beğendim ve üye oldum. Buradan çok faydalı bilgiler elde edeceğimi umuyorum.
Hepinize rastgelsin inşallah...
Vaayy ciddi ciddi değiştirmişsiniz kullanıcı adınızı🙂 Hayırlı olsun.hele bi balıkları görelim biz de yardımcı oluruz isim konusunda 🙂))) merak etmeyin
Çok beğendim ve değiştirdim 🙂 sağolun,Vaayy ciddi ciddi değiştirmişsiniz kullanıcı adınızı🙂 Hayırlı olsun.
Bana gelirsek, şu badireleri bir atlatayım da fotoğraflar da peşisıra gelir inşallah🙂