Merhaba

Hoşgeldiniz aramıza.. Keyifli forumlar.
İlk başlarda bende takımları harcadım ama antreman olur ve eksikliklerinizi görmüş olursunuz yavaş yavaş.
Tam zamanında katılmışsınız balığa. Bu ay sonunda sarıkanat-lüfer sezonunda raporlarınızı bekleriz 🙂

Hoşgeldiniz aramıza.. Keyifli forumlar.
İlk başlarda bende takımları harcadım ama antreman olur ve eksikliklerinizi görmüş olursunuz yavaş yavaş.
Tam zamanında katılmışsınız balığa. Bu ay sonunda sarıkanat-lüfer sezonunda raporlarınızı bekleriz 🙂

Teşekkür ederim kardeşim, bakalım bu akşam iş çıkışı yeni kamış Lineaeffe Rounder KArbon ve Kendo 8 örgü 0,20mm ip ile bi deneme yapacağım.Akşam raporları paylaşırım.

Teşekkür ederim kardeşim, bakalım bu akşam iş çıkışı yeni kamış Lineaeffe Rounder KArbon ve Kendo 8 örgü 0,20mm ip ile bi deneme yapacağım.Akşam raporları paylaşırım.

Şimdiden rastgele raporlarınızı bekliyoruz 🙂 Bol trofeli avınız olsun inşallah

Merhaba hobidaslar, bende araniza isyerinden bir arkadasimin verdigi gaz ile okuma revenger 60 makine, shizuka sh1200 kamis ve bugun aldigim lineaeffe rounder carbon ile katilmis bulunuyorum artik.Istanbul da yasiyorum,henuz caylak oldugum icin istinye emirgan tarabya civarlarinda istavrit icin takim harcayip durmaktayim ama azimliyim,basaracagim.Herkese iyi forumlar.
Hoşgeldiniz ben Eminönü ayakapı sahilinde atıyorum isterseniz bir ara gelin beraber deneyelim.

Sevgili Emrah;
Aramıza hoş geldin,Azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz.Umarım yakın zamanda güzel av raporlarını paylaşıyor olacaksın.
Her daim rast gelmesi dileğiyle 🙂
İyi forumlar

Back