Merhabalar abiler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Canyldz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öncelikle selamlar ismim Can Yıldız 98 antalya doğumlu bir kardeşinizim balık tutma sevdasına yeni yeni başladım tecrübesiz ve acemiyim birkaç kez denedim ama başarısız oldum spin avı çok ilgimi çekiyor sizlerin bilgisine ve tecrübesine başvurmak istedim forumu takip ediyordum konuları ama kayıt olmamıştım hepinize tekrardan iyi günler memnun oldum umarım hepinizden birşeyler öğrenip bende balığımı tutup öptükten sonra salarım görüşürüz abilerim ✋✋

Hosgelmissin kardeşim bol trofeli avların olur inşallah

Arastiyorum abi çoğu şeyi kavradım gibi ama tek sıkıntı bir olta takımı alicam ama hala hangisi iyidir güvenemedim internetten set halinde satilanlari gördüm ama ne kadar iyi bilmiyorum

Ben sizin yerinizde olsam eğer Gazi paşa gibi bir yerde yaşamıyorsam Antalya için spin e hiç bulaşmaz ve 0,5-5gr 0-7gr gibi kamışlarla değilde 1-10gr, 1-15gr, 2-12gr, 3-20gr gibi bir kamış ve 2000lik bir makine ile Lrf seti yapardım. Antalya da kıyıdan spin ile balık avlamak için meraları çok iyi bilmeniz lazım çünkü merkez, konya altı, lara, belek, side v.s. kıyılarda durum içler acısı maalesef. Neden spin yerine lrf öneriyorum çünkü Antalya ya gittiğimde spin de çok nadir balık denk gelirken lrf ile en azından melanur, iskorpit, mırmır v.s. yakalayıp keyif alabiliyorum, haa şu da var tabi Antalyada kıyıdan lrf ile yakalayacağınız balıklar öyle alı koyacağınız büyüklüklerde olmuyor maalesef sadece size o av için stres attırıp keyif aldırıyor, ama spinde 10 kere ava gidersin belki 1 tanesinde balık denk gelir 🙂 . Tekne ile açılma şansınız varsa tabi işte o zaman balık avından oldukça keyif alırsınız.

Ben sizin yerinizde olsam eğer Gazi paşa gibi bir yerde yaşamıyorsam Antalya için spin e hiç bulaşmaz ve 0,5-5gr 0-7gr gibi kamışlarla değilde 1-10gr, 1-15gr, 2-12gr, 3-20gr gibi bir kamış ve 2000lik bir makine ile Lrf seti yapardım. Antalya da kıyıdan spin ile balık avlamak için meraları çok iyi bilmeniz lazım çünkü merkez, konya altı, lara, belek, side v.s. kıyılarda durum içler acısı maalesef. Neden spin yerine lrf öneriyorum çünkü Antalya ya gittiğimde spin de çok nadir balık denk gelirken lrf ile en azından melanur, iskorpit, mırmır v.s. yakalayıp keyif alabiliyorum, haa şu da var tabi Antalyada kıyıdan lrf ile yakalayacağınız balıklar öyle alı koyacağınız büyüklüklerde olmuyor maalesef sadece size o av için stres attırıp keyif aldırıyor, ama spinde 10 kere ava gidersin belki 1 tanesinde balık denk gelir 🙂 . Tekne ile açılma şansınız varsa tabi işte o zaman balık avından oldukça keyif alırsınız.
Antalyada merkezdeyim spin bir takımla tekne avına çıkabilirmiyim öncelikle bunu sormak istiyorum sonra onun haricinde bende tekneden kuzu filan çekmek isterdim kesinlikle fakat hala bir olta takımım yok teknede kullanılan lrf takımı önerebilirmisiniz birde lrf takım sadece teknedemi kullanabilirim ? boyutları neler olmalı bilgilendirriseniz çok sevinirim abi

Back