Merhabalar Üstadlar.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kmlzcan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kmlzcan

Yeni Üye
Tepki
19
Ödül
5
Küçükken, köyümüzün deresinde(Yanbolu Deresi)taşların altına elimizi sokar ne gelirse kıyıya atardık, artık, yılan da gelir balık da... Sonra misinayı keşfettim, onunla yakaladığım ilk balığı ilk köpeğime yedirdim, adı Tomas’tı...Tomas küçük bir yavru iken babannemin tavuğundan iyi gaga darbeleri almıştı, büyüyünce de tavuğu kanatmaya başladı, babannemle ilk karşı karşıya bu yüzden geldik, nihayet bir sabah dayım, yanında iki tane daha ikna ekibiyle köpeği benden almaya geldi fakat, tabii ki alamadı, günler sonra annemin yalvarmasıyla kendim bıraktım dayıma. Nihayet Tomas’tan başka hayvanlarım, kuzum, tavuklarım, buzağım ... oldu. Sonra zamanla bu güzel günlerin sonuna geldim, hayata başladım, dünyayı omuzladım. Bir çok şey vardı, bir o kadar da boşluk vardı hayatımda. Doğadan, dere sesinden, kuş sesinden tamamen kopmuştum. Nihayet bu katgaşanın içinde kıymetli bir abim, gel bşr gün balığa gidelim dedi. Ben de tamam dedim. Olacak ya, zehiri damardan alacağız ya, 4 kilo çinekop yakaladım. O günden bu güne 2 yıldan fazla süre geçti. Çapari bağladım, köstek yapmayı öğrendim, amatör denizci belgesi aldım, limanda yılların balıkçılarının yapamadığı şeyler öğrendim. Şükür ki öğrendim. İyi ki öğrenmişim. Allah’ıma çok teşekkür ediyorum, çok güzel günler yaşattı bana. Çok teşekkürler Allah’ım.

Back