merhaba dostlar, ustalar. hoş buldum. bu siteyi bir ay önce fark ettim ve balıkçılık hakkında pek çok bilgi edindim. öncelikle emeği geçen herkese teşekkür ederim. kendi adıma biraz yaşın ve çalışma hayatının da vermiş olduğu yorgunluk vesilesi ile artık insan ister istemez kafa dinlemek, yalnız kalmak istiyor. 🙂 eh bende Mersin gibi bir sahil şehrinde yaşayınca kendi kendime gerek balıkçılık videoları ve bunun gibi forumlar sayesinde balıkçılığa merak sardım. yaz - kış denizi seven bir insan olarak önümüzdeki günler için kendimce planlar yapıyorum. kısacası hedefim şişme kano ile balık avı yapmak. gördüklerim ve okuduklarımın neticesinde gerek kano gerek kıyı için LRF takımı yapmayı öngörüyorum. hani hem kanoyla derin yerlerde (çok derin değil) avlanayım, hem de kayalık-kumluk sahil kenarları gibi yerlerde at çek avlanayım diyorum. kano işim tamam onu netleştirdim. fakat LRF seti konusunda baya forumda okuma yapmama rağmen açıkçası kafam karıştı biraz. işte tam bu konuda siz ustaların takım tavsiye, görüş ve desteğinizi rica ediyorum. kendimce acemilik de bolca olacağı için başlangıç olarak aşağıdaki takımı not aldım. buralarda küçük ve orta boy (gargur,mercan,melanur, lambuka gümüş, istavrit,sargoz,,zargana gibi) merasına göre balıkların çıktığını, çapari , sahte, karides ve tavuk gibi yemlerle avlanıldığını görüyorum. bütçeme göre sadece kamış ve makine olarak bir kombin yapmaya çalıştım. ama eksik olan diğer ip, misina, iğne, kurşun, Jighead, klips gibi başka nelerden almam lazım, adeti ölçüsü vs. hiç bir fikrim yok. bu vesile ile desteklerinizi rica eder, teşekkür ederim. iyi günler.
düşündüğüm takım;
(link) Action Game 225cm 2-12gr LRF Olta Kamışı
CAPTAIN Tiny 1500 Lrf Olta Makinesi 6+1 Bb