Minekop ve İspari Avımız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emrepasa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çevrede başka tekneler varken avın tadı başka olur. Eğer o tekne deki insanlarla arkadaş isen dahada keyifli olur. Güzel gün güzel av olmuş.. dahasına rasgele...

Öylede oldu.Balık kıttı, balık çekenler çıkardıkları sesle herkesin ilgisini çekti,tekneler arası muhabbet oldu.Teşekkür ederim.Sizlerede rastgele.

Burak'ın üstüne bu kadar oynamamak lazım, Biliyosun ki o tam bir levrek düşmanı😀
merada balık varsa burak ordan balığı ne yapar yapar çıkartır.🙂 Sizde şansa 2 tane kuzucuk denk getirmişsiniz işte 😀😀 hem sen finallerine çalışsana birader ne işin var balıkta..🙂

Ekibe yeni bir arkadaş eklenmiş, iyide olmuş. Muhabbetiniz hiç bozulmasın. Tebrik ediyorum kardeşim elinize sağlık.🙂

Çok saygıdeğer insan,aile babası Oktay Gezek🙂

Öncelikle teşekkür ederim.Fakat B.Mancar konusunda ki fikirlerinize katılamayacağım.Kulislerde B.Mancar hakkında ki söylentiler artmaya başlıyor''yoksa B.Mancar efsanesi koca bir balonmuydu''vs...Son birkaç avınan da üst üste boş dönmesi ki bunlardan birisi beraber gittiğimiz istavrit avı,levrek de aramızdaki farkın açılması vs akıllarda soru işareti bırakmaya başladı açıkcası🙂Biraz da benle yarışmaktan kaybediyor,hedefleri biraz küçültse belki normale dönecek ama...🙂 🙂işte...Neyse bakalım sıkma canını diyoruz.Ben senin yerine de tutarım diyorum şimdilik 😀
Selamlar.

Tebrikler emre güzel av olmuş narlı yine bereketini vermiş.Avların daim olsun.

tebrikler emre süper bir gün geçirmişsin çok güzel balıklar umarım ertesi günki finallerinde aynı tad ta geçmiştir 😀

Tebrikler Emre harika bir av ve rapor olmuş kardeşim ellerine sağlık..
Güzel balıklar almışsınız afiyetler olsun..
Karlı pekmezde yap balığın üstüne iyi olur içini ısıtır 🙂)
Selamlar..

Back