Mırmır ve Karagöz için takım önerisi?

Emre Karagül

Aktif Üye
Tepki
34
Ödül
38
Elimde çizdiğim çizgiler ile olan 2 tane iğneli takım var. Aslında 4 lü kancaydi ama 2'ye böldüm. Sahilden geceleri boru kurdu ile mırmır ve Karagöz avlamak istiyorum. Bu takımı dibe yatırıp verim alabilir miyim? Veya kurşunu fırdöndüye mi bağlayıp atayım? Tavsiyeleriniz var ise bekliyorum 😊

İğnemin boyu yeterli mi? (Kurşun 20 gram)
IMG_20220704_192533.jpgIMG_20220704_195155.jpg

Takım uygun, uygun yem kullanımı ile hedefindeki iki balığı da alabilirsin bu takımla. Bölgeye göre farklılıklar gösterebilir ama biz İzmir'de mırmır için boru ve kırmızı kurttan verim alıyoruz, karagöz ise her türlü yeme geliyor (kurt, sülünez, çimçim vs...)

gezer kurşunla bir takım yaparsanız internete örnekleri mevcut mırmır için bilmem ama karagöz için daha etkili bir takım yapmış olursunuz

gezer kurşunla bir takım yaparsanız internete örnekleri mevcut mırmır için bilmem ama karagöz için daha etkili bir takım yapmış olursunuz
Takım uygun, uygun yem kullanımı ile hedefindeki iki balığı da alabilirsin bu takımla. Bölgeye göre farklılıklar gösterebilir ama biz İzmir'de mırmır için boru ve kırmızı kurttan verim alıyoruz, karagöz ise her türlü yeme geliyor (kurt, sülünez, çimçim vs...)
Mırmır alır bu takım. Köstekler biraz daha uzun olabilirdi.
Hepinize teşekkür ederim. Takım hazırdı ve elimde duruyordu. Değerlendirmek için 2'ye böldüm. Köstek boylarıda hazır olduğu için değiştiremiyorum. Yem olarakta boru kurdu kullanacam.

Kurşunu fırdöndüye takarsam mı verim alırım yoksa sonda dururken mi.

Elimde çizdiğim çizgiler ile olan 2 tane iğneli takım var. Aslında 4 lü kancaydi ama 2'ye böldüm. Sahilden geceleri boru kurdu ile mırmır ve Karagöz avlamak istiyorum. Bu takımı dibe yatırıp verim alabilir miyim? Veya kurşunu fırdöndüye mi bağlayıp atayım? Tavsiyeleriniz var ise bekliyorum 😊

İğnemin boyu yeterli mi? (Kurşun 20 gram)
119864 dosyayı görüntüle119863 dosyayı görüntüle
Mırmır için mamunun çok iş yaptığını gördüm boru kurdu beni o kadar tatmin etmedi ama mamunu tavsiye ederim orta boy mamun gerçekten iş yapar. İğneler falan tam mırmırlık da köstek de biraz uzun olsaymış harika olacakmış. Mamunu denemeni şiddetle tavsiye ediyorum.

Back