Misina seçimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eneser
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eneser

Yeni Üye
Tepki
3
Ödül
5
Daiwa legalis 270 10-35 olta Daiwa legalis 4000c makine için hangi misina-örgü ipi seçmeliyim?

Merhaba tercihe bağlı olarak 0.8 pe ile 1.2 pe arasındaki ipleri kullanabilirsiniz. Öneri isterseniz varivas ocean blue 8x

Pe de bir kalınlık birimi ipler için. PE- MM dönüşüm tablosunu aşağıya bırakıyorum. Fakat unutmayın çoğu ip paketi üzerinde yazan PP ya da MM'nin karşılığını vermez. Ben 1 pe ip alacağım dediğinizde gerçekten 1 pe ip satın almak için belli bir segment ve fiyat üzerindeki iplere yönelmeniz gerekir.pe mm.jpg

0.14 veya 0.16 arası işini görecektir. Bölge kumluksa 0.12 kayalıksa 0.18 de olur. Daha yukarıya veya aşağıya inip cıkma

Spinde kullanıp memnun kalmadığım ipler
Özellikle çırpma yani seri atışlarda ekseri kopma yaşadım bu iplerde ama sakın atışlarda sorun olmadı
Remixon fusion 0.16 0.18
Daiwa j braid 0.16 mm
Gosen casting 1.2 pe
En az 6 aydır kullandığım ne kopma nede başka sorun yaşamadığım tek ip
Seaguar gray 1.5 pe
Ama bende 1 pe gibi ince ipe geçicem mesafe için sorun yaşamayacağım ip araştırma içindeyim özellikle seri atışlarda kopmaması lazım

Spinde kullanıp memnun kalmadığım ipler
Özellikle çırpma yani seri atışlarda ekseri kopma yaşadım bu iplerde ama sakın atışlarda sorun olmadı
Remixon fusion 0.16 0.18
Daiwa j braid 0.16 mm
Gosen casting 1.2 pe
En az 6 aydır kullandığım ne kopma nede başka sorun yaşamadığım tek ip
Seaguar gray 1.5 pe
Ama bende 1 pe gibi ince ipe geçicem mesafe için sorun yaşamayacağım ip araştırma içindeyim özellikle seri atışlarda kopmaması lazım

Size memnun kalacağınız tek ipi öneriyorum MOMOI RYUJIN 0,16mm. Bi seferlik paraya kıyın alın deneyin. Ben 5 yıl önce 0,12mm aldım spin ile kullanıyorum ne renk atması oldu ne kopması. Harika bir ip, o kadar sağlam ki.

Önerileriniz için çok teşekkür ederim. Malum fiyatlar biraz uçuk. 150 metre ip alıp altına da dolgu yapsam iş yapar mı? 300 metre baya bütçemi aşıyor.

Back