Misina Tavsiyesine Ihtiyacım Var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan onrshn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Son zamanlarda bildik markaların internet üzerinden aldığım mono misinaların tamamı raf ömrü bitmiş çıkması ve direk çöpe gitmesi beni delirtecek. Bu gün buradaki satıcının önünde basit düğüm testi yapıyorum 1 kulaç sağlam 2 kulaç sonrası tırt. Marka tavsiye edemiyorum ama varsa tanıdık satıcı alacağınız ürünü kesinlikle test edin.

Son zamanlarda bildik markaların internet üzerinden aldığım mono misinaların tamamı raf ömrü bitmiş çıkması ve direk çöpe gitmesi beni delirtecek. Bu gün buradaki satıcının önünde basit düğüm testi yapıyorum 1 kulaç sağlam 2 kulaç sonrası tırt. Marka tavsiye edemiyorum ama varsa tanıdık satıcı alacağınız ürünü kesinlikle test edin.
Böylede bir gerçek var internet mağazalarında yorumlara bakıyorum en iyi markalarda bile sorunlar var artık deneme.yanilma ile bulacağız

Tavsiyem boğazda avlanıyorsan kesinlikle ip misina.bende daha önceden misina kullanıyordum baktım işin içinden çıkamıyorum ip misinaya döndüm.
Yurtdışı ucuz siteden aldım,bu yıl ilk ipin 3.yılı ve halen aynı ürünü kullanıyorum.Misinaya göre bedava gibi.

Back