Misyoner Reklamlar Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ioriapo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Haa aklıma geldi, birde şöyle bir şey var..

Eğer kullandığınız IP den başkaları da kullanıyor ise onların ilgi alanları size de çıkabiliyor 😛

Haa aklıma geldi, birde şöyle bir şey var..

Eğer kullandığınız IP den başkaları da kullanıyor ise onların ilgi alanları size de çıkabiliyor 😛

Hamdi abi aynen dedigin gibi. Denemek icin dort defa ana sayfayi yeniledim. Kozmetik pirlanta elektronik ve hastane reklami cikti 🙂 Fazla karistirmiyorum artik. Ne yaparsa yapsin 🙂

Hamdi bey,
Adsense panelinizden bu reklamları siz de engelleyebilirsiniz.
Amaç misyonerlik olduğu için biri burada hayırlı cumalar bile dese bu reklamı tetikleyebilir, veya kişi googledan hayırlı cumalar mesajları araması da yeterli olur.
Bu yardımcı konusu gerekli bilgiyi sağlayacaktır.
(link)

Hamdi bey,
Amaç misyonerlik olduğu için biri burada hayırlı cumalar bile dese bu reklamı tetikleyebilir, veya kişi googledan hayırlı cumalar mesajları araması da yeterli olur.
(link)
İnceleyeyim pek anlamam ben bu işlerden 🙂

Hamdi bey,
(link)
Her cuma birkaç arkadaş hayırlı cumalar mesajı yazarız , bana hiç denk gelmedi ...

Bende hiç reklam çıkmıyor bilgisayardan bakarken çünkü reklam engelleyici var. Ne youtube da video izlerken ne de internette dolaşırken reklam görmüyorum. Çok nadir çıkıyor çıkarsada.
(link)
google chrome kullanıyorsanız. Linkten Ad block plus ı , Chrome a ekle diyin işlem tamamdır.

Bende hiç reklam çıkmıyor bilgisayardan bakarken çünkü reklam engelleyici var. Ne youtube da video izlerken ne de internette dolaşırken reklam görmüyorum. Çok nadir çıkıyor çıkarsada.
(link)
google chrome kullanıyorsanız. Linkten Ad block plus ı , Chrome a ekle diyin işlem tamamdır.
O kadarda yapmayın yoksa bu site nasıl ayakta duracak 🙂

Hamdi bey,
(link)

Sorduğum arkadaşta benzer bir açıklama yaptı, yani konunun biraz da reklamveren firmanın "keyword" ü ile alakalı olduğunu söyledi. (Artık adamlar bizim siteden nasıl bir keyword kullandıysa) Bu arada "X" işaretine basıp tekrar gösterme/rahatsız oluyorum vs. nin kesin çözüm olmadığı, ancak Adblocker tarzı programlarla nihai sonuca erişilebilirmiş. Tabi yukarıda Hamdi beyin dediği gibi siteye köstek olmuş oluruz o zamanda..

Önceki sayfalarda konuşulan ilgi alanına göre sunulma reklamlarının (GBM gibi birşey dedi sanırım) biraz daha farklı olduğunu izah etti.
Velhasılı kelam işin net bir çözümü yok gibi görünüyor... Son birkaç gündür çıkmıyor bu arada sesimizi duydular mı ne 🙂

Back