Misyoner Reklamlar Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ioriapo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sende haklısın Hamdi Abi 🤣
Chrome a eklenen, Ad block un kırmızı simgesine tıklayıp, istediğin sitede reklama izin verip istediğiniz de kapatabilirsiniz. Bu sitede etkin kısmına basıp , devre dışı bırakabilirsiniz. Ben youtube da sinir oluyorum birşey izlerken reklam girmesine. Sesi açıyorum bazen videodaki adamın sesi kısık oluyor birden araya reklam giriyor. Çok ses çıkıyor kulaklıkta kulağa zarar veriyor. O yüzden ad block yüklü.
adb.jpg

Sayin adminler,

Uzun zamandır dikkatimi çekiyor sitede hristiyan inancina ait misyoner reklamlar çıkıyor. Eskiden banner olarak üstte falan çıkıyordu şimdi konu içlerinde çok daha büyük görünüyor.

Hristiyan dinine mensup olan insanlara da tabiki saygımız var fakat bu haliyle misyonerliğe girdigini dusunuyorum. Hoş cuma namazi cami çıkışı dağıtılan ticari broşürleri de doğru bulmuyorum. Bilmiyorum belki ben hassas dusunuyorum, site tabiki reklam verecek ama şahsen doğru bulmuyorum. Bu arada reklami gosterme dememe rağmen israrla gosteriyor.
Addblocker kullanmıyormusunuz ? Adguardsız internet reklamları sıkıcı olabilir.

Her cuma birkaç arkadaş hayırlı cumalar mesajı yazarız , bana hiç denk gelmedi ...
"Hayırlı cumalar' bir örnektir konu misyonerlik olunca kitle geniş isterse " balık avı" kelimesine bu reklamı tetikleyebilir AdWords panelinden istediğiniz kelimeye istediğiniz reklamı tetikleyebilirsiniz yeter ki parayı basın googlea

Oncelikle ilgi alanidir. Eger siz google da arama yaparsaniz. Mesela arama yapmadiniz bu sefer size rastgele reklam vermeye baslar. Yaz geliyor tatil reklami cikar gibi. Birde bu ip adresi ile de alakali sadece sen kullanmiyorsun interneti, evde iste bir cok insan da ayni adresten kelimeler ariyorlar.
Velhasil isin asli bu reklamlari basimiza dert eden burasi yada diger siteler degil. Google kendisi. Hamdi beyde buraya koymasa para kazanamaz hakli olarak. Olaylar biraz degisik. En iyisi blok koymak. Eskiden tiklanirsa para kazaniliyordu reklamlara simdi sistem sadece reklam koymakla yuruyorsa bu sefer siteye zarar. İki ucu b..lu degnek hesabi biraz.

(link)
Merak eden için, kaç tane şirket sizi takipte bir göz atın 😀

Back