Motorine 2 Günde 2 zam :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba arkadaslar bayram donusunden sonra suprız bır gelısme bızlerı bekledı malesef motorıne zam yapıldı aradan daha 1 gun gecmedı 2 zam haberı ıle bızlerı sok ettı bu gıdısle bogaza bısıkletle gıdıcez anlasılan 🙂

(link)

Abi ben kartaldan gidiyorum. Nerdeyse 30 35 km yol yapiyorum. Motosiklet almayi dusunuyorum. Inanilmaz yakit kàrı var.
2. El temizinden bi motosiklet isini görür.

bende kartaldan gidiyorum, 35 km , gidiş geliş 100 km buluyor çoğu zaman

Mehmet Şimşek bi 5 yıl önce bir akaryakıt zammından sonra "bisiklete binin yakıt gerektirmez." diyerek resmen taştaş geçmişti toplumla. Bu ülkede vergiler tanzimattan beridir sorun olmuştur, hala oluyor. Varlık vergisi vs. Hatta gizli zamlar da vardır, enerji fiyatları son 2 senedir düşmesine rağmen biz de o düşüş artış olarak yansıdı hep. 🙂 Mesela karaoğlanın öiv si depremden dolayı geçici olarak koyulmuş bir vergiydi. Ama hala ödüyoruz.

Merhaba arkadaslar bayram donusunden sonra suprız bır gelısme bızlerı bekledı malesef motorıne zam yapıldı aradan daha 1 gun gecmedı 2 zam haberı ıle bızlerı sok ettı bu gıdısle bogaza bısıkletle gıdıcez anlasılan 🙂

(link)

senin araba benzinli değilmiydi 🤣🤣
ayriyetten ne kadar çok çıkarsa çıksın değişen bişey yok isteyen istediği yere gidip geziyor keyfini yapıyor ve dizel motorlar daha az yakıt tüketiyor
benzinli arabası olanlara Allah kolaylık versin araba doymuyor benzine habire bitip duruyor 🙂

senin araba benzinli değilmiydi 🤣🤣
ayriyetten ne kadar çok çıkarsa çıksın değişen bişey yok isteyen istediği yere gidip geziyor keyfini yapıyor ve dizel motorlar daha az yakıt tüketiyor
benzinli arabası olanlara Allah kolaylık versin araba doymuyor benzine habire bitip duruyor 🙂
Benzin pahalı diye bayram öncesi LPG taktırdım araca 20 gün geçmedi LPG 14 kuruş zam geldi hep senin yüzünden 🙂

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back