Muğla'dan Selamlar

Hoşgeldin Ahmet.
Keyifli paylaşımlar dilerim 😉
Yerinde olsam Fatih abinin hızlandırılmış kursuna muhakkak katılırdım..!
Ondan çok şey öğreneceğine eminim ! Ha bide onun meşhur balından tatma imkanın olursa
hiç kacırma derim 😀
Fethiye'ye selamlar.

slmm dostlar ben aranıza yeni katıldım istanbuldan katılıyorum ismin nihat diğer yarışmacılara başarılar dilerim 🙂 sayılar sevgiler

Hoşbulduk arkadaşlar. Evet şu an İzmirde öğrenciyim. Şubat tatili, yaz tatilleri, bayramlar ve ayda 1, 2 günlüğünede olsa fethiyedeyim🙂 Tabi fethiyedeyken acısını çıkarıyorum balıksız geçen günlerimin. Hayatta en güzel şeylerden biri aynı kafada olan, aynı zevki paylaşan insanların birarada olması. İnşallah nice güzel organizasyonlar yaparız..

Merhaba Ustalarım ;
Aranıza yeni katıldım ismim Mete yaşım 35 balık konusunda daha yolun başındayım ama inanın forumlarda verdiğiniz değerli bilgileride okudukça hem bilgim artıyor hemde heyecanlanıyorum zaten balık yakalamak bi heyecan değilmidir oltadaki zilin çalması yada yeme dokunuşu hele bide yakalanmışsa o balığı çekerken ki heyecan tarif edilemez bi duygu fazlaca zamanım olmadığı için tam anlamıyla forumu ve sayfayı irdeleyemedim ama biliyorum bende bir gün sizler gibi usta olacağım birde bana fethiyede avlak söylerseniz sevinirim..Teşekkürler

Back