Muğla'dan Selamlar

Hoşgeldin iyi formlar Rastgele
Hosbuldum tesekkür ederim. Size de rastgele
Hoş geldin Kemal
Hosbulduk,
Hoş geldin Kemal. Balığa gitmeyi balık tutmaktan daha çok seviyorsan geçmiş olsun, zehir uzun süredir damarlarındadır demektir. Bol trofeli, vicdani limit üstü avlar dilerim.
Hosbulduk, tesekkür ederim. Zehiri suan ogluma (4.5) asiliyorum 🙂.
Hoşgeldin abi Datça'da kalabalıktan kurtulabildinmi bu sene hariç 10 yıla yakındır datçadaydım her yıl en az 3-4 ay bu sene muazzam kalabalık demişti komşularımız güzel avların olsun 🙂
Hosbulduk. Evet baya kalabalikti. Sansimiza bir Karaincirdeyiz. Yani hafta sonlari haric kalabalik bizi pek bogacak kadar etkileyen bir faktör olmadi 🙂.
Hoşgeldiniz Kemal Bey. İyi forumlar bol avlar dilerim.
Holsbulduk tesekkür ederim.
Merhaba aramıza hoşgeldiniz
Merhaba hosbuldum.
hoş geldiniz
Tesekkür ederim, hosbuldum.

İyi geceler
İsmim Serhat aranıza Muğla dan katılıyorum ,yeni bir tekne sahibiyim,balıkçılık deneyimim yoktur bu sebeple sizlerin deneyim ve tecrübelerinizi dinlemek isterim sevgi ve saygılarımla😊

Serhat aramıza hoşgeldin. Hayırlı ve faydalı paylaşımların olsun . Merak ettiğin konuları öncelikle daha önce yazılan başlıklarda aratarak bilgi edinmeye çalış. Cevabını bulamadığın konularda yardım talep edebirsin.

Merhaba ben Muğladan Arda , LRF ye yeni adım attım , balık konusunda tecrübesizim sizlerin bilginizden istifade etmek isterim. Herkese saygılar memnun oldum

Back