Muğla'dan Selamlar

Selamlar herkese. Bu çevrede kıyıdan balık avı yapan arkadaşlarla tanışmak isterim. Mera ve ekipman bilgileri konularında yardıma ihtiyacım var. Tüm hobidaşlara rastgelsin...

Merhaba tüm abilerim kardeşlerim balık avını hobi amaçlı yapıyorum tüm önerilere açığım tavsiyeniz nedir kıyı avcılığı için spin yapma düşüncelerim var yardımcı olan herkese şimdiden teşşekür ederim.
makinelerim:
1. Shımano Sienna 4000FE makineye ip sarılı ip markası hakkında fikrim yok
2. Sea Horse blademaster 4000 makineye misina sarılı
Kamışlarım:
1. Captain 1498 Shirasu Boat 2 Parça Solid Tekne kamışı 150 gr atar 180 cm
2. Sea Horse Rock Teles 80-150 gr 330 cm Kamış bu kamışla en az 80 gr kurşun mu kullanmam lazım verimli olması için
kafamda shımano makine ve bir adet kamış alıp spin yapma fikri var ama pek uygunmudur bilemedim.

Makinelerin yeterli spin avı için, sadece 2.70 10 30 ya da 10 40 gram atarlı bir kamış alarak başlayabilirsin. Akyaka baraküda yapar, çok güzel balıklar alabilirsin tramplen ya da orman kampı tarafından. Rastgele 🙂

Şu aralar oldukça kısır bir döneme denk gelmişsin. Normal şartlarda mendirekten başlayıp, çınar plajında biten hatta kofana, iskender balığı (Deve), ceylan palamutu, yazılı orkinos, baraküda (Turna) ve levrek tutulur. Ama dediğim gibi bu sene Gökova Körfezi balıkçılık açısından çok kısır bir sezon geçiriyor.

Şu aralar oldukça kısır bir döneme denk gelmişsin. Normal şartlarda mendirekten başlayıp, çınar plajında biten hatta kofana, iskender balığı (Deve), ceylan palamutu, yazılı orkinos, baraküda (Turna) ve levrek tutulur. Ama dediğim gibi bu sene Gökova Körfezi balıkçılık açısından çok kısır bir sezon geçiriyor.

hocam anlık bir karar ile lrf takım aldım bakalım nasibimizi deneyeceğiz

okuma ceymar 1000a
Fladen Light Rock (Rockbuddy) 228Cm (0.5-12G) Lrf Kamışı

2 adet de sahte aldım

Kunduz Kg Sb-106 Teke
Hanfish Bıdık x96-bee

Back